Karijete kontakt ko zmija nogeDa cura je super, ja sam bio taman prije nego su poceli svi pisati o njoj i sad mi je malo riskantno vec ako je bila s dodatnih 50+ ljudi.. ali super cura i super pusi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karijete kontakt ko zmija nogeDa cura je super, ja sam bio taman prije nego su poceli svi pisati o njoj i sad mi je malo riskantno vec ako je bila s dodatnih 50+ ljudi.. ali super cura i super pusi
ti stvarno misliš ako ti nije odg. na telegram da će ti odg. na wapp. ne krije niko kontakt jer telegram je i sama objavila i to koristi za ovu svrhuKarijete kontakt ko zmija noge
uuuu, ovo mene zanimanavodno su ona i njena frendica dolazile u kompletu. dupli oral 40€ svakoj, jel tko koristio tu uslugu ili je to samo mit?
pratim, jako pratim!navodno su ona i njena frendica dolazile u kompletu. dupli oral 40€ svakoj, jel tko koristio tu uslugu ili je to samo mit?
slatka tajna mi je baš loše pušila...bezveze... di si bio sa 'kuki' , ima li prostor?sorry kriva tipka na tipkovnici pa je otišao samo uvodni dio..... Uglavnom, da, cura poprilično dobro puši ali daleko je to od jedne bivše SiG ili tete Maje (da razjasnimo ni jedna više ne radi ili ja ne znam da li rade pa ne tražite brojeve). Pušenje je iznad prosječno i definitivno je veliki plus što ga cura pokušava gutati skroz dok joj svršavaš u grlo. Sex neću nikada probati jer sama nudi sex bez kondoma i za dodatnu naknadu možeš svršiti u nju. Također higijena, nećemo spominjati jer ne postoji. Ona je simpaticna, mlada, definitivno punija pa čak bi rekao i debela. Da li ću ići opet... ne znam, pali me samo i isključivo to što mala guta i što joj možeš svršiti po faci. Slatka tajna isto dozvoljava svrsavanje po licu ali ona ne guta i ne može se niti usporediti sa Cookie pušenjem, da budem jasniji Cookie je neusporedivo bolja.
Kada sam bio onda je imala, inace mislim da je to kod nje "kako kada" princip. Nisam siguran..slatka tajna mi je baš loše pušila...bezveze... di si bio sa 'kuki' , ima li prostor?
meni uopće ne odgovara na poruke u zadnje vrijeme, a to se prije nije događaloJel išao tko u zadnje vrijeme
InboxTko hoće cookie večeras oko9 u paru,nek se javi ,ima prostor,dogovorio
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|