Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj začepi dosadoSamo mi nemoj molim te slati sliku kurca jer sam ih se nagledala po ovim oglasima.Svak salje sliku kurca kao da kurac nisam nikad vidila u zivotu.
jel bilo što od ovog?Oce neko veceras gb nju?
Bila kod mene neki dan, izdrzao sam 3 minute. Oral joj je sigurno top 3 u Zg.a da nije ni meni odgovorila, ona je uvijek za ali kad treba realizacija onda ništa
Pozdrav ako imaš kontakt cookie02 bio bi zahvalan lpBila kod mene neki dan, izdrzao sam 3 minute. Oral joj je sigurno top 3 u Zg.
curka je super,puno vas bi furalo s njom samo da možete,čista,uredna i lijepa...vi higijeničari ste jebali kojekakve akrape koje primaju po desetak godina a dvoumite se za curku od 22 godinePa ne javlja se pa mozda zato
Al ako je higijena upitna ne znam kolko je pametno.
Da cura je super, ja sam bio taman prije nego su poceli svi pisati o njoj i sad mi je malo riskantno vec ako je bila s dodatnih 50+ ljudi.. ali super cura i super pusicurka je super,puno vas bi furalo s njom samo da možete,čista,uredna i lijepa...vi higijeničari ste jebali kojekakve akrape koje primaju po desetak godina a dvoumite se za curku od 22 godine
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|