Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš kakav kontakt? Rado bi se podružio s tobomOd sad pa nadalje sam samo u zg
Ne odgovara ona na telegramu, čovjek opravdano pita.a stvarno kakva su ovo pitanja, imaš njen telegram doslovno post prije ovog zadnjeg, ali očito je teško okrenut jednu stranicu nazad u temi
Je li ti se mogu javit privatno da te pitam nesto???Od sad pa nadalje sam samo u zg
isti ti je k… i sa mobitelom, ni tamo ne odgovaraNe odgovara ona na telegramu, čovjek opravdano pita.
Pa javi joj se privatno. Imaš tu mogućnost. Vjerojatno ćeš je pitati da joj poližeš pičić, nemaš je što drugo pitati jer kurčića nemaš. Što kaže tvoj "hazbnd" na to što tražiš žene na forumu kurviša? Dopušta li on to?Je li ti se mogu javit privatno da te pitam nesto???
Dopusta...ne brini moj hazbnd sve zna i podrzava me....ne radim mu ja nista iza leđa.Pa javi joj se privatno. Imaš tu mogućnost. Vjerojatno ćeš je pitati da joj poližeš pičić, nemaš je što drugo pitati jer kurčića nemaš. Što kaže tvoj "hazbnd" na to što tražiš žene na forumu kurviša? Dopušta li on to?
jedino rimjobDopusta...ne brini moj hazbnd sve zna i podrzava me....ne radim mu ja nista iza leđa.
Pa normalno da te podržava, to sam i mislio. Dok ti ganjaš pičiće, on ganja kurčiće.Dopusta...ne brini moj hazbnd sve zna i podrzava me....ne radim mu ja nista iza leđa.
Meni se čini da ti puno pričaš a niš ne radiš..Pardon ako sam u krivuDopusta...ne brini moj hazbnd sve zna i podrzava me....ne radim mu ja nista iza leđa.
Pokusavam svima odgovoriti, ako ne odgovaram ili sam u privatnim obavezama (preko dana) ili sam s kljentom (iz pristojnosti ne diram mobitel), imam previse porukastvarno me nerevira to njeno ne odgovaranje na poruke, užasno se teško s njom dogovorit išta
OK. Pratimo te.Moja posebna grupa ne telehramu di ce pisati svaki put od kad sam aktivna, kada se ponuda mjenja i ostalo
Cookie02
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|