Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oli je prosli tjedan imala aktivan oglas na PO, pa mislim da je se moze cimnut, odradi koliko stigne od drugih poslova koje radi. Jos je bolje sto sad radi outcall.
Samo, molim vas i upozoravam da budete dobri i fini prema njoj, radi se o divnoj osobi. Jako mi je draga.
Jerry Springer text showKoji k je ovo
Zašto bolesno? Uvijek je bilo da netko voli popa a netko popadiju ili svaki lonac nađe poklopac ili svaka roba svoga kupca ima.Bolesno
A u kbio ja jučer na ljubljenju , pola sata 5€
Oli je dobra duša cijelog foruma. Velika veciba cura se ne dize sa stolca za 5 EURa, a ona pol sata...
Bio sam jednom znam tko je,vidi se da je cura dobra nesto sam isto malo platio tipa 10e,realno preniska cijena neznam zasto ne povecaOli je dobra duša cijelog foruma. Velika veciba cura se ne dize sa stolca za 5 EURa, a ona pol sata...
ne pričaj ako nisi probao...Pa doktor bi joj trebao izdati uputnicu za život na vagi. Ta bi trebala platiti 100 € da nju netko poljubi. Kaj je ovo neka zajebancija?
ima ona jedna navijačka:Jebo me pas vi niste normalni
Oli je dobra duša cijelog foruma. Velika veciba cura se ne dize sa stolca za 5 EURa, a ona pol sata...
Napokon si shvatio, kod kurve ideš poslovno, ja ti mogu preporučiti par bilo za masažu ili komplet. Javi se u privatnuDalo bi se o tome pričati... Cura je draga i sve je to ok, ali nije u redu od nje da se tako igra sa tuđim osjećajima. Kako može pričati da me voli, da nema nikoga osim mene i da se prestala time baviti, a cijelo vrijeme laže? Onda mi je mogla odmah to reći, a ne davati mi lažnu nadu. Ja sam osjećajna osoba i imam pokušaj suicida iza sebe zbog sličnih razloga, i kad pomislim da sam konačno našao nekoga, zabije mi nož u leđa.
Za vas koji komentirate cijenu...ona ima jako puno novaca, ali iz razloga koje neću spominjati ovdje (iz poštovanja) želi još i još i nikad joj nije dosta.
Život na vagi je čista glupost...nije uopće toliko debela. Prošećite malo po gradu i vidjet ćete jako puno cura koje su deblje od nje.
Bilo kako bilo, ja s njom više neću imati posla. Ako ikad više odem na kurvu bit će to samo "poslovno", bez ikakvog pokušaja zbližavanja, jer ne treba mi još jedan ovakav emocionalni stres.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|