Valderrama
Active member
Bio sam i cura je fenomenalna. Ista kao na slikama, malo jača, s tetovažom i pirsingom. Pitam ju jel dozvoljeno ljubljenje i maženje, veli da je i da je to 15 eura pol sata. Više od toga nisam ni tražio. Ljubili smo se jezikom i ležali goli. Bila je jako draga i simpatična, dakle ne kužim ove koji pričaju da je psihički bolesna. Lijepo smo i popričali u tih pola sata (malo manje). Čak smo poslije i par poruka razmijenili. Za tu cijenu neću nigdje naći ljubljenje i svakako idem opet i opet i ići ću dok ne potrošim i zadnji cent. Jedino kaj mi se ne sviđa je higijena. Sve je prljavo i zapušteno, krevet prepun dlaka, a na ormariću je stajalo sigurno jedno 30-ak kutija raznih lijekova. Nisam doktor pa ne znam za kaj su ali je ogromna količina. Veli da neprekidno dolaze mušterije, a to joj i vjerujem jer joj je telefon zvonio doslovno svaku minutu. Prije mene je neki crnac izašao iz kuće. Da naplaćuje 70 eura kao ostale, ne bih išao, ali za 15 se mora. Bolest teško da mogu pobrati maženjem i ljubljenjem osim prehlade i gripe. Ne kužim se u medicinu ali znam da sve teže bolesti idu samo preko krvi. A jbg, nekog vraga se u životu mora i riskirat. Po meni, od ove nema bolje. Jest da mi je prva, ali tak jeftino ne naplaćuju ni najružnije uličarke.