Je li istina da je cijena samo 20 e za pola sata? Ako je to točno, idem obavezno Vidim da je oglas istekao, radi li još i do koliko sati se može doći? Dozvoljava li možda ljubljenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li istina da je cijena samo 20 e za pola sata? Ako je to točno, idem obavezno Vidim da je oglas istekao, radi li još i do koliko sati se može doći? Dozvoljava li možda ljubljenje?
Pratim
Jeste da cjena mala ali higijena i prostor.uzas.Bio jednom i nikad vise.dao da mi ga samo popusi i to stojecki.Svrsio u usta.pljune samo van i gotovo i ti bi ljubljenje s takvom?Je li istina da je cijena samo 20 e za pola sata? Ako je to točno, idem obavezno Vidim da je oglas istekao, radi li još i do koliko sati se može doći? Dozvoljava li možda ljubljenje?
Ok.Moze onda iskren komentar poslije?Pogotovo za ljubljenje...Frende, kad nemaš ni za kruh onda je dobro i to, a ljubljenjem ionako ne možeš pobrat nikakvu boleštinu. Sutra ju zovem obavezno i nadam se da radi popodne. Ovu priliku treba iskoristit, ne znam jel postoji išta jeftinije.
Imas na pocetku oglas.nije aktivan ali broj jos vrijedi valjda.Mislim da koristi whats...probaj poslat porukuMože oglas ili broj od dotične?
Može, iako sumnjam da će za te novce dozvoliti ljubljenje. Ako uspijem dogovoriti susret, javim dojmove.Ok.Moze onda iskren komentar poslije?Pogotovo za ljubljenje...
To od pocetka pisalo...Na whatsappu joj piše da daje instrukcije i piše diplomske radove. Očito taj broj više nije aktivan ili ga koristi neka druga cura. Sumnjam da bi se fakultetski obrazovana djevojka bavila ovim poslom i to još za tu cijenu.
Cura je, kao što je netko prije napisao, psihički poremečena....ima više simptoma, a jedan je umišljenost da puno toga zna, kao što je navela na watssup avataru (instrukcije, izrada diplomskog rada, seminarski radovi, dadilja isl)...Pa tko bi njoj dao da joj čuva dijete..ili radi diplomski rad... I sve to objavljuje na istom broju..i to i prostituciju!?....Očito nema posla, nitko ju neče za nikakav posao..pa se odala prostituciji..i to po mizernim cijenama.... Nekad je radila kao zaštitar, na ulazu u neku opčinu ili instituciju...ali očito da ni to više ne radi....Na whatsappu joj piše da daje instrukcije i piše diplomske radove. Očito taj broj više nije aktivan ili ga koristi neka druga cura. Sumnjam da bi se fakultetski obrazovana djevojka bavila ovim poslom i to još za tu cijenu.
Za 20E imaš i ljubljenje i sveNa whatsappu joj piše da daje instrukcije i piše diplomske radove. Očito taj broj više nije aktivan ili ga koristi neka druga cura. Sumnjam da bi se fakultetski obrazovana djevojka bavila ovim poslom i to još za tu cijenu.
To je to onda. Cura je jackpot ako je ovo istina.Za 20E imaš i ljubljenje i sve
Debela i smrdljiva je tebi jackpot?To je to onda. Cura je jackpot ako je ovo istina.
A na koji način je poremećena? I jel to stvarno pol sata ili te izbaci prije vremena?
Reži zile prijatelju , vise se nikada neće pojaviti neka koja daje picke za 20EUR , propustio si jednu veliku šansu .Ne javlja se. Zvao sam je, poslao poruku na whatsapp i ništa.
Da znaš da si i ja to mislim. Ako je to ona na slikama onda vrijedi bar 3 puta više nego kaj naplaćuje. Meni je prava slatkica i za tu cijenu je vrh vrhova, ali očito više ne radiReži zile prijatelju , vise se nikada neće pojaviti neka koja daje picke za 20EUR , propustio si jednu veliku šansu .
Probaj na mail bucaseksi@gmail.comNe javlja se. Zvao sam je, poslao poruku na whatsapp i ništa.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|