marko11222
Active member
Ima li netko broj od simone ili bilo koje druge iz sb i okolice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima. Ljudi moji pa jel moguce da u brodu i okolici nema niti jedna djevojka za druženje, evo pratim ovaj forum iako sam novi i nemogu vjerovati da se protezu stalno jedna te ista pitanja i da su stalno isti odgovori. Neka baba pa jbt jel moguće..... Bolje nekad dobro drkat nego loše jebat. Moja ponuda je za neku nasu 500 a ja imam u ZG ako netko zeli a zauzvrat netrazim ništa
Jesi napunio bakicu.Bolje u bakicu nego u sakicu
ei nemos vjerovatMa nemogu ja vjerovati da nase domace cure nece da uzmu lovu nego dođu te Brazilke i sve pokupe
Jel se zna u brodu ko dovodi te cure tko je poduzetnikMa nemogu ja vjerovati da nase domace cure nece da uzmu lovu nego dođu te Brazilke i sve pokupe
Ma nemogu ja vjerovati da nase domace cure nece da uzmu lovu nego dođu te Brazilke i sve pokupe
ti si ili nepismen i glup ili se pravis glup.. cuj da se udijele brojevi, pa cure da zele da svaki retard i smarac ima broj objavile bi se na oglasniku javno ili ovdje n aforumu.. sta umisljas ti da okrenes informacije i da ti kazu broj od cure koja se jebe za lovu ili...Ja sam novi na forumu i neznam ništa zasada ali ovo malo sto sam procitao u pojedinim temama je cista sprdacina, nitko nikome ne zeli udijeliti neki kontakt a kamoli dat preporuku. Moji decki tanko ce mo mi srat a kamoli jebat s ovoga foruma. Npr. Citam u temi o nekoj Nicole i gle čuda djevojka NASA zgodna itd i sada kada je nestala navalili svi da pišu o njoj a gospodo di ste bili kada je bila aktivna. Još samo jedno vidim da u Osijeku ima neka grupa i smatram da je to uredu i da su u njoj decki koji odrade posao ostave recenziju i tako se odmah zna i dali je fejk i kakva je. Tako god da je napravio grupu svaka mu cast
KatastrofaKakva su vam iskustva sa babom?
Došao bi ovaj tjedan u SB izjebat je, ali želim prvo čuti kakva je.
Sta je bilo sa njom na susretuKatastrofa
et vidis da si glup pa ne kuzis ni zasta forum sluzi, jesi li nasao preko foruma da jebes a da nema na oglasima nekim? vjerovatno nisi! jesi se nacitao svadja i prepucavanja itd, recenzija koje su sve samo ne recenzija (jer svi imaju razlicita ocekivanja) itd itd.. mos li sada izvuc zakljucak za sta sluzi forum!Kao prvo nisam ovdje da se vredamo u to budi siguran a da smo glupi svi e tu si upravu, mi smo doveli nase cure do toga da su umišljene i bahate samo zato sto ih se fakticki moli za jebanje. Daj mi molim te reci kad sam ja glup a ti pametan zasto sluzi ovaj forum
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|