Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jebes mi sve ako ja ista kuzim sta ovdje piseHahaha ja komentiram na forumu ti nemoras odogovorit sad zamisli kolko moras bit sjeban da se javis nekome i pitas zasto ne pustate kcer da se ide jebat van i onda se pitas zasto nemos nac nesto, za tebe je metak dusu dao prijatelju moj lijep pozdrav
ajde mi rijesi neku u SB da dolazi u prostorNe razumijem čemu vrijeđanje?! Ajmo biti ljudi i kulturno razgovarati o temi zbog koje ovaj forum postoji.
Da mogu, bi...ali i sam tražim!ajde mi rijesi neku u SB da dolazi u prostor
kulturno hvala
takodjer i ja trazimDa mogu, bi...ali i sam tražim!
Hoćeš da ti moja mama pojasni?jebes mi sve ako ja ista kuzim sta ovdje pise
ma sta ja imam s tobom i tvojom mamomHoćeš da ti moja mama pojasni?
da dobro sam rekao
ja kad napisem da je retard niko mi ne vjeruje.. a mozda ima jos epiteta za koje neznam.. ako vec ni ta kako je on zove narkomanka nece kod njega onda se zna koliko je satiDobro ja sam mlad i znam da nekad pretjeram ali ovom covjeku treba reci sto ga ide direktno, isprike ostalima sto ubijam dosadu ovdje ali ovom biseru nisam mogao ne odgovoriti na ove objave,plus netko ne zasluzuje da se lijepo odnosis prema njemu a evo ovaj lik kad je saznao ime i prezime simone javio se njenoj mami pa ti sam zakljuci zasto nemoze pronaci nekoga, zamisli da ja objavim tvoj profil fejsa ili nesto tako...vitezu
ma koji lik se javio njenoj mamiDobro ja sam mlad i znam da nekad pretjeram ali ovom covjeku treba reci sto ga ide direktno, isprike ostalima sto ubijam dosadu ovdje ali ovom biseru nisam mogao ne odgovoriti na ove objave,plus netko ne zasluzuje da se lijepo odnosis prema njemu a evo ovaj lik kad je saznao ime i prezime simone javio se njenoj mami pa ti sam zakljuci zasto nemoze pronaci nekoga, zamisli da ja objavim tvoj profil fejsa ili nesto tako...vitezu
Brate meni ovo prvi put da se ukljucujem u raspravu tako da forum je bio ovakav puno prije mene... a ako te zanima nesto vezano za temu sl brod ako ti mogu pomoc javi se u pm...U sta ste vi pretvorili ovaj forum to nema u pm
Bas smo nacija retarda
Mama ti je narkomankaja kad napisem da je retard niko mi ne vjeruje.. a mozda ima jos epiteta za koje neznam.. ako vec ni ta kako je on zove narkomanka nece kod njega onda se zna koliko je sati
pa procitaj post.. on kaze da si narkomanka a ne ja.. sto se mene tice mozes bit i nikola teslaMama ti je narkomanka
evo zdruzena bracaAli evo vidis kako on vrijeda ljude laganini a sebe nije svijestan ja sam ga skuzio na prvu i nemogu mu sutit jer vidis kakav je i jos krivi sve druge osim sebe. Simona je prica za sebe ali je cura prva liga naspram tebe i evo da ti proreknem u buducnost neces ti jebat jos 15godina kako se meni cini
tko tebi sada prijeti ?Prijatelju ti si dosao na javni forum fino ti kazem popusis mi kurac mami prijeti na taj pasivno agresivan fini nacin ja te se ne bojim iako vidim da si bolesnik
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|