lex27
Active member
Jasno je meni da si pokušao pomoći ali na možda malo "grublji" način. U nekim slučajevima pomogne...ali isto tako ponekad takvi komentari mogu negativno utjecati na labilne osobe. A znaš što se onda dogodi!Ma razumijem ja da covjek ima problem to je ocito samo treba nekad biti realan i direktan,naravno nismo svi isti i slazem se da je komentar malo pretjeran u nadi da ce ga trgniti, pa nemoj takve stvari pisati po forumu pod ovom temom, komentar je grub ali dobro namjeran lik je ocito teska glava i nema njemu pomoci na lijep nacin pa vidis sta mu majka rodena kaze... znaci s takvima treba biti realan, zasto nemoze naci curu jer je picka i cure ne vole takve likove sta ce s njim, on bi da mu ti dogovoris kurvu dovezes mu kuci,pazis da ga ne povrijedi dusevno i tjelesno i da mu doneses caj valjda poslje, daj budi musko sta mi ostali nismo sjebani i nemamo neki hendikep u bilo kojem smislu te rijeci neko vise neko manje pa ne kukamo i ne smaramo druge. Nikoga na ovom forumu ja se dam kladit ne zanima njegova zivotna prica i misljenje njegove majke o njegovom libidu daj malo se skuliraj a ako trazis potporu i medicinsku pomoc ono ima i drugih foruma mozda si pogrijesio i ako je to slucaj ja se ispricavam.
Slažem se da je krivi forum za takve stvari ali očito je da ne može dobiti pomoć od bližnjih ili terapeuta kod kojeg je išao pa se ljudi hvataju za zadnju slamku spasa. Pokušavaju i na mjestima gdje takvu pomoć neće ili vrlo rijetko dobiju.