Zadnja slamka spasa prije komune bi ti bile prostitutke i stvarno mislis da bi te one spasile u zivotu i donjele ti bilo kakvu dugotrajnu srecu,prijatelju moj ti si se izgubio i evo ti sada savjet dobro namjerni batali se toga i prijavi se tamo gdje trebas to ti je rjesenje ostavi se prvo tih sranja,aktiviraj se malo poslozi zivot pa ces vidit za dalje samo pomalo i lp
nigdje nisam rekao da su kurve moja slamka spasa ali
pokusaj zamisliti slijedece kada budes malo sa svojim mislima : zamisli da uopce ne dobijas nikakav fizicki kontakt sa zenskom osobom a koja nije tvoja rodbina
znaci pokusaj zamisliti to
bez poljupca, zagrljaja, seksa (bilo kakvog dodira)
i tako deset punih godina
evo probaj krenuti od sutra i pokusaj izdrzati deset godina
ako uspijes ja cu ti podici spomenik
momak shvati da tako zivjeti i nije bas zivot jel patis i to ekstremno
gledam ljude oko sebe i svatko ima nekoga a ja uopce nisam dobio sansu od nikoga
a i ovo sto sam i imao kao nekakve sanse su drugi ljudi uprskali zato sto se uplecu tamo gdje im nije mjesto
dok sam bio mladji bilo je tu svega ali mi stanje nije bilo toliko lose kao danas jel pregazi te vrijeme i sve
i isto tako prosao sam kroz jebacka sranja koje su mi ostavile posljedice razno razne duboke traume
kazem lijepo da nisam uspio naci djevojku koja bi samo prosetala samnom i da ispusimo cigaretu u zadnji deset godina
bilo preko interneta, dejting agencija, prijatelja ili rodbine
eh sada zasto je to tako nemam pojma
ali doista nemam pojma
i tu sada pocinje strah od toga da nikada nikoga necu imati
a seks kao seks
pokusaj se zamisliti bez toga
ja imam jednaku potrebu kao svi vi ovdje a ne dobijam seks uopce jel kao sto sam vec bio naveo da samostalno nisam sposoban naci sebi partnericu / seksualnu partnericu
i moja prava slamka "spasa" je upoznati djevoku koja ima makar iole slicne probleme
smatram kako bi to prijateljstvo/veza bilo nesto na dugorocnije staze i da bih mozda i ja napokon osjetio nakon toliko mnogo godina kako je to biti ljudsko bice opet
i eto dosta vise o tim sranjima
nego jel ima kakva da dolazi u prostor a da je iz SB ???