malialipali
Active member
pa ima likova daKakvih likova ima ovjde, strasno...
Ajd ako netko nema broj, al stalno se spominje neka grupa na telegramu i da ni to nitko podijeliti ne moze...
ima likova kao u prici
ja vec 15 godina trazim djevojku
od toga 10 godina preko neta sto aplikacije i stranice razne
a sto vec skoro pa peta godina preko familije i prijatelja i agencija za upoznavanje
i nisam jebeno uspio
kao da sam od kuge napravljen
prijatelji svi kao supci se ophode prema meni a zasluzio to nisam
pitam prijateljicu / poznanicu na fejsu da li ima neku prijeteljicu povucenu da bi htjela nekakvo prijateljstvo a ona me blokira na fejsu
i nije jedina
eto kako se ljudi ophode prema meni
o ostalima da ne pricam
inace bolujem od anksioznih poremecaja od socijalne fobije, agorafobije i ostalih sranja
psihijatar kurcem ne mrda osim sto me kljuka sa tabletama a zna da nemam seks uopce i sve sam joj rekao i upoznata je sa svakim detaljem
da nije bilo kurvi nekih prosle godine nebi jebo punih 12 godina nista
da tako je 10 punih godina nisam imao spolni odnos dok se neke odredene kurve nisu pojavile kao neka sa Hebranga istetovirana pa onda baba pa nakon nje Simona
jebavao sam babu od 75+ bog te jebo dragi
mater mi kaze jucer sto ne odes kod psihijatra da ti da nesto da ti unisti libido
znaci da mi unisti libido imam 36 godina a i ovako me pati orgazam koji mi je zbog tih tableta i slab
znaci bolje me unistiti jos vise nego mi probati pomoci
agencije za upoznavanje kurcem mrdnule nisu
Babic Nedjeljko nece niti da dode na intervju
jos jedan lik toboze iz SB koji drzi agenciju nece da dode na intervju
da bar sa nekim porazgovaram da vidim kakve su mi opcije
ja vise doista nemam pojma sta mi je raditi osim sto znam da cu zavrsiti u komuni i vjerojatno tamo ostati zivjeti u sklopu nekoga doma
pored toga sto mi se moze pomoci da se hoce ispasti ce ono najgore a najgore zasluzio nisam
shvatio bih da sam opasan za sebe ili druge, da uzimam teske droge ili da sam alkoholicar
ali da ja u jednome gradu nije bitno kojem nemam osnovnu ljudsku potrebu a to je seks e pa to mi nije jasno nikako
a ne mogu ja sada nagovoriti neku zenu da se seksa samnom na silu ili druzi samnom na silu
problem je sto ne izlazim van
osjecam se odvojeno od drugih ljudi a niti volim biti u grupama
u kafice ne mogu ici niti u diskoteke niti bilo gdje sa puno guzve
da mi se pomogne naci djevojka sa slicnim problemima mozda se mogu ubiti dvije muhe jednim udarcem
meni samo kurve preostaju ili da jednostavno odem u komunu i ostanem tamo zivjeti u nekom domu posto izgleda da se ne mogu naci u ovome svijetu
i ne mogu vise
razboljevam se jos vise
ukratko odlazim u kurac totalni a osobnost mi sve vise propada
nekada sam imao tonu prijatelja i prijateljica i bio medu omiljenima u drustvu a danas nema razlike izmedu mene i nekog beskucnika koji zivi na kolodvoru
toliko od mene