BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Možeš tim curama pričati o sebi i o svom privatnom životu koliko god želiš jer njih savršeno boli kurac.Kad bi o svakom sve zapamtile i eventualno zloupotrijebile bile bi gorije od računovođe, poreznog savjetnika, stečajnog ili imovinskog upravitelja.
Dođu da prodaju uslugu i pokupe lovu.
Vuk sit, koze izjebane i Bog te veseli.
Ja recimo pričam direktno sve o sebi, makar oženjen. Znam da me (najvjerojatnije) ne slušaju uopće, ponove zadnje 3 riječi da ja nastavim blebetat i to je to.

Meni to uglavnom dođe ko psihoterapija jer serem o svojim problemima o kojima ne pričam svojoj okolini.

Smatram to uslugom koju i plaćam, tako da iskoristim kurvu i za mentalno zdravlje.

P.S. -nisam iz ZG pa se ne brinem nekih prijetnji pimpova, a i da će moja životna priča izaći van i biti nekom zanimljiva. (Godinama u sportu/avanturi, relativno kratko član foruma.)

Svaki post iznova pokušava banalizirati, opravdavati i romantizirati prostituciju. Boli kurac svakog imalo normalnog kako ti sam sebe opravdavaš i banaliziraš prostituciju, jer svi znamo dobro što je to prostitucija i što sve ide uz prostituciju. Baš ništa pozitivno. Možda će ti par pacijenata pljeskati na tome i tu ćete lizati jaja jedan drugome. Ali i sami znate da je ta priča zakurac.

Ja recimo pričam direktno sve o sebi, makar oženjen. Znam da me (najvjerojatnije) ne slušaju uopće, ponove zadnje 3 riječi da ja nastavim blebetat i to je to.

Meni to uglavnom dođe ko psihoterapija jer serem o svojim problemima o kojima ne pričam svojoj okolini.

Smatram to uslugom koju i plaćam, tako da iskoristim kurvu i za mentalno zdravlje.

P.S. -nisam iz ZG pa se ne brinem nekih prijetnji pimpova, a i da će moja životna priča izaći van i biti nekom zanimljiva. (Godinama u sportu/avanturi, relativno kratko član foruma.)
Fala kurcu u moru poluinteligenanta ovdje, uz izuzetke kao Vi kolega, netko je konačno napisao da kurve pružaju i tu vrstu usluge kao bonus, znači ako imate ičega iti malo simpatičnog u sebi, i ako je ona iole duševna žena, dobijete i tu uslugu gratis, a mene iskreno zaboli šta priča okolo, priča li vaš psihoterapeut ili to isto ne znate?

U pravu si. Iskreno ja te žene ne gledam ništa drukčije od, naprimjer, medicinskih tehničarki koja na mene kopči struju,trlja me ultrazvučno ili nateže mi noge kad idem na fizikalnu terapiju.
Realno, imaju isti zadatak a to je da se, kakti, osjećaš bolje.
Jedino što ih ne plaća HZZO 🙂
Ne samo da HZZO ne plaća, nego nas se u ovoj licemjernoj državi lažnog morala, koji brane nazovi državne institucije, groze, blate i vrijeđaju

Jučer sam je opet posjetio i mogu reći da mi je bilo baš dobro. Prvi put sam je upoznao prije nekih dvije godine, pa kad sam vidio da se vratila, odlučio sam ponoviti susret.

Cura je lijepa, ženstvena i zavodljiva, a uz to je i jako ugodna za komunikaciju. Atmosfera je bila skroz opuštena, bez neke žurbe i bez neugodnih momenata. Lijepo te dočeka, zna se ponašati i vidi se da joj nije prvi put u ovom poslu.

Cijena je bila 150 € za 30 minuta. Oral je bio jako dobar, a i seks odličan. Sve skupa je prošlo diskretno, ugodno i profesionalno.

Meni je susret ostavio baš pozitivan dojam i drago mi je da sam je opet posjetio nakon toliko vremena. Tko voli lijepu, zavodljivu i ugodnu curu, mislim da neće pogriješiti s posjetom. Preporuka od mene.

Jučer sam je opet posjetio i mogu reći da mi je bilo baš dobro. Prvi put sam je upoznao prije nekih dvije godine, pa kad sam vidio da se vratila, odlučio sam ponoviti susret.

Cura je lijepa, ženstvena i zavodljiva, a uz to je i jako ugodna za komunikaciju. Atmosfera je bila skroz opuštena, bez neke žurbe i bez neugodnih momenata. Lijepo te dočeka, zna se ponašati i vidi se da joj nije prvi put u ovom poslu.

Cijena je bila 150 € za 30 minuta. Oral je bio jako dobar, a i seks odličan. Sve skupa je prošlo diskretno, ugodno i profesionalno.

Meni je susret ostavio baš pozitivan dojam i drago mi je da sam je opet posjetio nakon toliko vremena. Tko voli lijepu, zavodljivu i ugodnu curu, mislim da neće pogriješiti s posjetom. Preporuka od mene.
Jesi uzeo neki dodatak? Ja sam platio 100 eu pola sata.

Džabe ti se sekirat jer se ionako ne bude ništa promijenilo 🤷
Jbt. koja komedija kad korisnici ljudskog roblja krenu glumiti žrtve. Kao da je seks zagarantirano ljudsko pravo. I u životinjskom svijetu najjači alfa mužjak jebe a drugi samo gledaju i ništa ne jebu cijeli život. A i alfa mužjak samo za vrijeme parenja.

Info dečki,nema sanse da ima 30godina
Šta uopće imaš čitati te godine što one napišu, zna se da je to bezveze. Ponekad se i same ufuraju u te izmišljene godine, pa im teško izaći iz te priče i kad im znaš stvarne godine.

Definitivno treba uvesti nordijski model, kažnjavati korisnike prostitucije, a ne prostitutke. Treba se ugledati na razvijenije i pametnije od nas i zakonski to riješiti kako su to riješile i najnaprednije nordijske zemlje uključujući i Kanadu. Da nema korisnika ne bi bilo ni prostitutki ni pimpova, ni svog smeća koje dolazi s njima.

Jbt. koja komedija kad korisnici ljudskog roblja krenu glumiti žrtve. Kao da je seks zagarantirano ljudsko pravo. I u životinjskom svijetu najjači alfa mužjak jebe a drugi samo gledaju i ništa ne jebu cijeli život. A i alfa mužjak samo za vrijeme parenja.

Šta uopće imaš čitati te godine što one napišu, zna se da je to bezveze. Ponekad se i same ufuraju u te izmišljene godine, pa im teško izaći iz te priče i kad im znaš stvarne godine.
Nema najjačeg alfa mužjaka koji dugoročno jebe, svako tolko najjači dobije po pički jer ima zagorene izazivače...kod ljudi bi to značilo da ako nemoš dobit pičke, kad dođe do zagorenosti likvidiraš onog najjačeg koji ima pički i čekaš da tebe likvidira onaj slijedeći koji je još zagoreniji...prostitucija rješava taj problem masovnih pokolja mužjaka...tako da sanjaj o ukidanju prostitucije...kad bi žene davale šakom i kapom bez uzvišenoh standarda onda nebi bilo potrebe za prostitucijom...prostitucija je tu radi žena kako god okreneš i nema se sta kaznjavat klijenta...a ni kurvu...

Info dečki,nema sanse da ima 30godina
Info da je zena ok. Nazalost nije info iz prve ruke.
Sigurno nema 30god, ali nijedna na oglasu i stvarnosti nema toliko godina.
I sta ja najbolje, ovo je iz osobnog iskustva, najbolja akcija sa zenama 35-45 godina. Ja bi riskirao odlazak kod Natalie.

Nema najjačeg alfa mužjaka koji dugoročno jebe, svako tolko najjači dobije po pički jer ima zagorene izazivače...kod ljudi bi to značilo da ako nemoš dobit pičke, kad dođe do zagorenosti likvidiraš onog najjačeg koji ima pički i čekaš da tebe likvidira onaj slijedeći koji je još zagoreniji...prostitucija rješava taj problem masovnih pokolja mužjaka...tako da sanjaj o ukidanju prostitucije...kad bi žene davale šakom i kapom bez uzvišenoh standarda onda nebi bilo potrebe za prostitucijom...prostitucija je tu radi žena kako god okreneš i nema se sta kaznjavat klijenta...a ni kurvu...
Ne laži, nema likvidacija ni pokolja, nego prirodna selekcija. U životinjskom svijetu najjači s najboljim genima jebe. Ako se drugi usudi izazvati na borbu i bude jači, dosadašnji alfa bježi, ali to se ne događa svaki malo kako ti kažeš. Svi ostali tojest većina nikada ne jebe, većina ne jebe cijeli život. Ti dramatiziraš s pokoljima i likvidacijama. Zašto bi žene davale šakom i kapom? Ne bi ni ti da si žena dao svakom debilu da slini po tebi. Svako društvo koje nije u rasulu čuva svoje žene. Kad žene postaju prostitutke to društvo je razjebano i dugoročno ne opstaje. Pogledaj muslimanske zemlje zašto su demografski uspješne, jer nedaju svoje žene i daju im ulogu majki a ne prostitutki. Ali dobro mi se nećemo ugledati na njih jer smo moderni, pa onda se ugledajmo na nordijski model i zapad kojemu težimo. Prostitucija se neće iskorijeniti, ali korisnici neće baš lagodno ići kao u Konzum, kada znaju da krše zakon i da svaki puta mogu biti uhićeni. To je najbolje rješenje a imaju ga najrazvijenije zapadne zemlje s najvišim standardima kako ekonomskim tako i u zaštiti ljudskih prava.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh