BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Možeš tim curama pričati o sebi i o svom privatnom životu koliko god želiš jer njih savršeno boli kurac.Kad bi o svakom sve zapamtile i eventualno zloupotrijebile bile bi gorije od računovođe, poreznog savjetnika, stečajnog ili imovinskog upravitelja.
Dođu da prodaju uslugu i pokupe lovu.
Vuk sit, koze izjebane i Bog te veseli.
Ja recimo pričam direktno sve o sebi, makar oženjen. Znam da me (najvjerojatnije) ne slušaju uopće, ponove zadnje 3 riječi da ja nastavim blebetat i to je to.

Meni to uglavnom dođe ko psihoterapija jer serem o svojim problemima o kojima ne pričam svojoj okolini.

Smatram to uslugom koju i plaćam, tako da iskoristim kurvu i za mentalno zdravlje.

P.S. -nisam iz ZG pa se ne brinem nekih prijetnji pimpova, a i da će moja životna priča izaći van i biti nekom zanimljiva. (Godinama u sportu/avanturi, relativno kratko član foruma.)

U pravu si. Iskreno ja te žene ne gledam ništa drukčije od, naprimjer, medicinskih tehničarki koja na mene kopči struju,trlja me ultrazvučno ili nateže mi noge kad idem na fizikalnu terapiju.
Realno, imaju isti zadatak a to je da se, kakti, osjećaš bolje.
Jedino što ih ne plaća HZZO 🙂

Svaki post iznova pokušava banalizirati, opravdavati i romantizirati prostituciju. Boli kurac svakog imalo normalnog kako ti sam sebe opravdavaš i banaliziraš prostituciju, jer svi znamo dobro što je to prostitucija i što sve ide uz prostituciju. Baš ništa pozitivno. Možda će ti par pacijenata pljeskati na tome i tu ćete lizati jaja jedan drugome. Ali i sami znate da je ta priča zakurac.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh