Tvoj kolega Gaban ( to jest ja

) je malo specifično ljudsko biće . Po prirodi je nasmijan ,voli zajebanciju , izuzetno je radoznao , voli svoje slobodne vrijeme i naspram svega zabavu. Svojom voljom se nije oženio, nema nikog da mu zvecka po glavi , nikom nije dužan ništa para, nema druge poroke sem ovoga sporta. Zbog toga je vazda naspavan , dobro raspoložen , nasmijan što se vidi po njemu i na šta mu ljudi često davaju pozitivne komplimente. Takođe ima poštovanje za ostale pogotovo starije , a kurve ne tretira kao objekte nego kao ljudska bića koja je većinom neka muka natjerala na ovo.
Za mene ovaj sport nije samo obično pražnjenje jaja nego jedna hajdemo reći " AVANTURA " . Ta avantura počinje od činjenice da ne živim u Dubrovniku nego samo radim dole tako da i ne poznajem grad baš najbolje. Volim šetnje tako da mi odlazak na kurve dava priliku da šetnjom bolje upoznam grad koji mi se inače sviđa. Prolazim kroz svakakve ulice i sokake koje ne znam ni da postoje i volim taj dio sporta.
Drugi dio je odlazak u nepoznato. Volim onaj osjećaj neizvjesnosti kod ovog sporta. Počev od same zgrade od koje ulazim i pronalaska apartmana da po same osobe. Nikad ne znaš ko će ti otvoriti vrata , neka ljepotica ili neki kastig , koliko su slike isfotošopirane , dali je to uopšte ona , kakva je usluga , kakav joj je pristup i karakter. Dosta nepoznatih faktora čine to sve ubudljivim.
Treći dio avanture je sam sex. Tu ne treba ništa objašnjavat to je vrhunac i krajnji cilj avanture .
Onda četvrti dio je malo upoznavanje nakon sexa, neke osnovne stvari , gdje ko živi , koga ima od članova porodice , kakve hobije ima , neke planove za budućnost. Tako neke normalne stvari , nema tu ništa strašno , ne znamo jedno drugom ni ime ni prezime ništa loše ne može proizać iz toga da se malo bolje upoznamo. Kad smo mogli djelit postelju zajedno i vidjet jedno drugo potpuno goli , otkrivanje nekih osnovnih stvari koje uopšte nisu za kriti ne izgleda tako strašno , bar meni ( razumijem vas oženjene koji ne možete učestvovat u ovome dijelu avanture )
Onda nakon svega toga ta avantura čini odličnu temu u malom odbranom društvu najboljih prijatelja i kolega sa posla koji su ujedno kolege i u ovom sportu. Hvaljenje , preporuka , podjela iskustava ili čisto hranjenje ega s time što možeš da se hvališ kako dobru pičku si jebo.
Zabavan je ovo sport , skup pa ga čovjek ne može upražnjavat često tako da ne može doći do zasićenja. Ima tu pobjeda i poraza ( ne valje usluga , uvali ti agencija drugu , fake profil ) kao i u svakom sportu ali i poraze treba podnijet sportski jer i to je dio sporta ili po mome dio avanture.
To je ono zašto ja volim ovaj sport i što me izgleda čini drukčijim od ostalih. Moj život , moje pare , moj način zabave .