NetkoIzGomile
Well-known member
Pa di si ti ćaća moj, živ bioJesi to "ćaću" vezao, vidim da ličite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa di si ti ćaća moj, živ bioJesi to "ćaću" vezao, vidim da ličite.
Bačeni novci, ja uzmem ovaj SSD sa linka i još mi ostane za večeru u restoranu:Uzo sat 230 eura , posto sam pri parama dao 70 eura baksisa da zaokruzim na 300 .
Koji te je idiot sa ovog foruma naveo na pomisao da si interesantan ili smijesan sa svojim postovima ?Bačeni novci, ja uzmem ovaj SSD sa linka i još mi ostane za večeru u restoranu:
![]()
SSD WD Blue SN5100, 2TB, M.2 NVMe PCIe Gen4, R7100/W6700
Speed up your projects Accelerate your AI-enabled workflow and loading assets quicker with PCIe Gen 4.0 read speeds up to 7,100 MB/s, 30% faster than our prior generation. Create and store more Make more room for your masterpieces with capacities fwww.instar-informatika.hr
meni još davno kod jednog od prvih posjeta dala CIM u cijeni....Evo sad sam provjerio za Katty, imam njenu poruku.
U poruci piše CIM kao ekstra usluga, ali to je dodatnih 100 eu!
Uglavnom kad sam bio kod nje nisam to tražio, pa ne mogu sa 100% sigurnošću reći da to radi.
CIM je u pravilu dodatna usluga kod strankinja koja se zasebno plaća, a ja ne uzimam dodatne usluge, pa ne mogu sa 100% sigurnošću to tvrditi koja to radi.
Daj jel moze neko ovog lika bannati ide mi na kurac ovaj lazni moralista koji sad tu prosipa pamet svima i pokusava ne znam sta dokazati sa ovim svojim sarkasticnim odgovorimaU Iranu imaju vrlo efikasno rješenje za kurvaluk:
![]()
stisni ignore i zaboravi na njegaDaj jel moze neko ovog lika bannati ide mi na kurac ovaj lazni moralista koji sad tu prosipa pamet svima i pokusava ne znam sta dokazati sa ovim svojim sarkasticnim odgovorima
Gdje to piše?Pola ekipe ovdje nek ode u temu birtijske čakule ili kak se već zove. Tu su recenzije
Nisu ni one u našim očima neke uspješne dameRealno si u pravu Mario,ali sereš previse.Svi koji koriste usluge su osobe koje da ne plate nebi nikada mogle jebati ovakve cure.Neki su ruzni,neki debeli a neki stari,malo tko upražnjava s njima puno usluga jel se cijena penje sa tim dodacima na oko 400 eura sat.Dakle svi mi koji koristimo te usluge smo u ženskim očima bijednici i gubitnici.
Realno si u pravu Mario,ali sereš previse.Svi koji koriste usluge su osobe koje da ne plate nebi nikada mogle jebati ovakve cure.Neki su ruzni,neki debeli a neki stari,malo tko upražnjava s njima puno usluga jel se cijena penje sa tim dodacima na oko 400 eura sat.Dakle svi mi koji koristimo te usluge smo u ženskim očima bijednici i gubitnici.
Ja nisam čuo za besplatan seks pa radije to radim bez obveza i gubljenja vremena. Tkogod mi kaže da jebe bez da plaća na kraju gubi puno više na jedan ili drugi način, ali se pretvara da se to ne broji. Glupe su mi to fore da su kurviši svi ružni ili ne znam kakvi. Rekao bih da su prosječni ili čak natprosječni muškarci jer ružnima ne bude dobra usluga.Nisu ni one u našim očima neke uspješne dameidu i zgodni fit ljudi kod njih, jedna mi davno reče da joj je došo neki predobar lik sve tip top kad ono on obuko čarape s halterima i tangice na sebe i drko pred njom, jer ga pali da ga gleda ženska osoba dok to radi...eto..šta reć, idu i bolesnici kod njih, zapravo cijeli spektar ljudi
jednom sam se miomišo sa kolegom u haustoru, možda 18 godina ako je imo i izgledo najnormalnije, visok i mršav...pa svako malo skandal gdje "uspješni" ljudi, političari, nogometaši i slično (ne nužno ružni i debeli) budu ulovljeni s kurvama...tako da ti argumenti ne stoje...rupa je rupa kak bi se reklo...
Sve u redu,i ja isto mislim tih 1h da me kurva voli itd,ali bajka završava nakon 1h.Svi koji platimo dodatnu uslugu kurva ju i odradi bez obzira kako tko izgleda i koliko godina ima,ljubi se i možeš joj svrsiti u usta i onaj od 18 i onaj od 55.Sigurno tu ima starijih koji to mogu potvrditi.Ja nisam čuo za besplatan seks pa radije to radim bez obveza i gubljenja vremena. Tkogod mi kaže da jebe bez da plaća na kraju gubi puno više na jedan ili drugi način, ali se pretvara da se to ne broji. Glupe su mi to fore da su kurviši svi ružni ili ne znam kakvi. Rekao bih da su prosječni ili čak natprosječni muškarci jer ružnima ne bude dobra usluga.
Tako je ovima i s civilkima. Svi oni nešto misle, dok ne doznaju napokon kako stvari zaista stoje. Muškarac je ženama više sredstvo za ostvarivanje svojih potreba i želja nego osoba koju same cijene. Žene žele biti željene puno više nego što žele muškarce, koje zaista i ne šljive pola posto. Razmisli zašto su muško-ženski odnosi uopće tako nejednaki. Sve je to samo jedna velika izvedba, a društvo zavedeno romantikom jer je koristan alat otkad je religija pala na koljena. Treba nekako upregnut ljude u rad i stvaranje obitelji, a ta obmana još nekako ostvaruje to.Sve u redu,i ja isto mislim tih 1h da me kurva voli itd,ali bajka završava nakon 1h.Svi koji platimo dodatnu uslugu kurva ju i odradi bez obzira kako tko izgleda i koliko godina ima,ljubi se i možeš joj svrsiti u usta i onaj od 18 i onaj od 55.Sigurno tu ima starijih koji to mogu potvrditi.
Poslati joj poruku. Meni upalilo.Dobro kaj se mora napravit da dodes do katty...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|