BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Uzo sat 230 eura , posto sam pri parama dao 70 eura baksisa da zaokruzim na 300 .
Bačeni novci, ja uzmem ovaj SSD sa linka i još mi ostane za večeru u restoranu:

Bačeni novci, ja uzmem ovaj SSD sa linka i još mi ostane za večeru u restoranu:

Koji te je idiot sa ovog foruma naveo na pomisao da si interesantan ili smijesan sa svojim postovima ?

Evo sad sam provjerio za Katty, imam njenu poruku.
U poruci piše CIM kao ekstra usluga, ali to je dodatnih 100 eu!
Uglavnom kad sam bio kod nje nisam to tražio, pa ne mogu sa 100% sigurnošću reći da to radi.
CIM je u pravilu dodatna usluga kod strankinja koja se zasebno plaća, a ja ne uzimam dodatne usluge, pa ne mogu sa 100% sigurnošću to tvrditi koja to radi.
meni još davno kod jednog od prvih posjeta dala CIM u cijeni....
nismo se ništa dogovorili prije nego sam samo tokom sexa pitao jel može - rekla je može.... :)

by the way došao sam ovdje da vidim neke recenzije jer slabo zalazim ovdje zadnjih mjeseci i mogu samo pitati
KOJI JE VAMA KURAC????
čovjek treba prelistat 20 stranica da bi izvukao 5 recenzija jer pojedinci imaju razno razne izljeve neznam čega sve ne.....
pišite o kurvama, manite se ostalih moraliziranja ili si otvorite temu MORALISTI, SVEĆENICI I OSTALI PUTUJUĆI LIFECOUCHEVI....

Prije svega Sportski pozdrav svima.
Smatram da bi postovi trebali biti usko vezani uz ovaj sport.
I svi koji se ne bave ovim sportom ili su odustali od bavljenja ovim sportom iz ovih ili onih razloga, ili im se ovaj sport gadi mogu preseliti na drugi podforum.
O sportu pisati sportski, znači fair play uključen. Admin mora reagirati na kršenje fair playa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh