BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Uzo sat 230 eura , posto sam pri parama dao 70 eura baksisa da zaokruzim na 300 .
Bačeni novci, ja uzmem ovaj SSD sa linka i još mi ostane za večeru u restoranu:

Bačeni novci, ja uzmem ovaj SSD sa linka i još mi ostane za večeru u restoranu:

Koji te je idiot sa ovog foruma naveo na pomisao da si interesantan ili smijesan sa svojim postovima ?

Evo sad sam provjerio za Katty, imam njenu poruku.
U poruci piše CIM kao ekstra usluga, ali to je dodatnih 100 eu!
Uglavnom kad sam bio kod nje nisam to tražio, pa ne mogu sa 100% sigurnošću reći da to radi.
CIM je u pravilu dodatna usluga kod strankinja koja se zasebno plaća, a ja ne uzimam dodatne usluge, pa ne mogu sa 100% sigurnošću to tvrditi koja to radi.
meni još davno kod jednog od prvih posjeta dala CIM u cijeni....
nismo se ništa dogovorili prije nego sam samo tokom sexa pitao jel može - rekla je može.... :)

by the way došao sam ovdje da vidim neke recenzije jer slabo zalazim ovdje zadnjih mjeseci i mogu samo pitati
KOJI JE VAMA KURAC????
čovjek treba prelistat 20 stranica da bi izvukao 5 recenzija jer pojedinci imaju razno razne izljeve neznam čega sve ne.....
pišite o kurvama, manite se ostalih moraliziranja ili si otvorite temu MORALISTI, SVEĆENICI I OSTALI PUTUJUĆI LIFECOUCHEVI....

Prije svega Sportski pozdrav svima.
Smatram da bi postovi trebali biti usko vezani uz ovaj sport.
I svi koji se ne bave ovim sportom ili su odustali od bavljenja ovim sportom iz ovih ili onih razloga, ili im se ovaj sport gadi mogu preseliti na drugi podforum.
O sportu pisati sportski, znači fair play uključen. Admin mora reagirati na kršenje fair playa.

Realno si u pravu Mario,ali sereš previse.Svi koji koriste usluge su osobe koje da ne plate nebi nikada mogle jebati ovakve cure.Neki su ruzni,neki debeli a neki stari,malo tko upražnjava s njima puno usluga jel se cijena penje sa tim dodacima na oko 400 eura sat.Dakle svi mi koji koristimo te usluge smo u ženskim očima bijednici i gubitnici.

Jel mi moze netko objasniti koja je fora iza ovih profila posto sam novi u ovome

Dakle vec mi se par puta desilo da naletim na neku plavusu, javim joj se na whatsapp i uvijek dobijem istu poruku sa istim emojima i isti nacin pisanja. Kada god pitam za neku sliku ili videopoziv automatski dobijem seen i vise ne odgovaraju na poruke. O cemu se ovdje radi? Jel to oni promoviraju zenske koje nisu sa slika pa onda kada tamo dodjes dodje neka druga osoba ili sta?

Realno si u pravu Mario,ali sereš previse.Svi koji koriste usluge su osobe koje da ne plate nebi nikada mogle jebati ovakve cure.Neki su ruzni,neki debeli a neki stari,malo tko upražnjava s njima puno usluga jel se cijena penje sa tim dodacima na oko 400 eura sat.Dakle svi mi koji koristimo te usluge smo u ženskim očima bijednici i gubitnici.
Nisu ni one u našim očima neke uspješne dame 🤣 idu i zgodni fit ljudi kod njih, jedna mi davno reče da joj je došo neki predobar lik sve tip top kad ono on obuko čarape s halterima i tangice na sebe i drko pred njom, jer ga pali da ga gleda ženska osoba dok to radi...eto..šta reć, idu i bolesnici kod njih, zapravo cijeli spektar ljudi 🤣🤣 jednom sam se miomišo sa kolegom u haustoru, možda 18 godina ako je imo i izgledo najnormalnije, visok i mršav...pa svako malo skandal gdje "uspješni" ljudi, političari, nogometaši i slično (ne nužno ružni i debeli) budu ulovljeni s kurvama...tako da ti argumenti ne stoje...rupa je rupa kak bi se reklo...

Nisu ni one u našim očima neke uspješne dame 🤣 idu i zgodni fit ljudi kod njih, jedna mi davno reče da joj je došo neki predobar lik sve tip top kad ono on obuko čarape s halterima i tangice na sebe i drko pred njom, jer ga pali da ga gleda ženska osoba dok to radi...eto..šta reć, idu i bolesnici kod njih, zapravo cijeli spektar ljudi 🤣🤣 jednom sam se miomišo sa kolegom u haustoru, možda 18 godina ako je imo i izgledo najnormalnije, visok i mršav...pa svako malo skandal gdje "uspješni" ljudi, političari, nogometaši i slično (ne nužno ružni i debeli) budu ulovljeni s kurvama...tako da ti argumenti ne stoje...rupa je rupa kak bi se reklo...
Ja nisam čuo za besplatan seks pa radije to radim bez obveza i gubljenja vremena. Tkogod mi kaže da jebe bez da plaća na kraju gubi puno više na jedan ili drugi način, ali se pretvara da se to ne broji. Glupe su mi to fore da su kurviši svi ružni ili ne znam kakvi. Rekao bih da su prosječni ili čak natprosječni muškarci jer ružnima ne bude dobra usluga.

Ja nisam čuo za besplatan seks pa radije to radim bez obveza i gubljenja vremena. Tkogod mi kaže da jebe bez da plaća na kraju gubi puno više na jedan ili drugi način, ali se pretvara da se to ne broji. Glupe su mi to fore da su kurviši svi ružni ili ne znam kakvi. Rekao bih da su prosječni ili čak natprosječni muškarci jer ružnima ne bude dobra usluga.
Sve u redu,i ja isto mislim tih 1h da me kurva voli itd,ali bajka završava nakon 1h.Svi koji platimo dodatnu uslugu kurva ju i odradi bez obzira kako tko izgleda i koliko godina ima,ljubi se i možeš joj svrsiti u usta i onaj od 18 i onaj od 55.Sigurno tu ima starijih koji to mogu potvrditi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh