BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Za latine, posebice najpopularnije seks nije samo posao, nego i strast. Ali jebiga neki to ne kuze. Mene je Katty osinula pogledom jer je tijekom druzenja mislila da sam je prestao jebati, medjutim ja se zaustavio samo da promijenim pozu i cim je to skuzila nije vise imala takav pogled.
Mrtvi, umjesto da nam prepričavaš ovdje bolje uzmi još 250 eura i rokni je još jednom ili dvaput, vjeruj mi da će to puno više cijeniti ...

Za latine, posebice najpopularnije seks nije samo posao, nego i strast. Ali jebiga neki to ne kuze. Mene je Katty osinula pogledom jer je tijekom druzenja mislila da sam je prestao jebati, medjutim ja se zaustavio samo da promijenim pozu i cim je to skuzila nije vise imala takav pogled.
Frende nije mi drago sto ti moram to rec ali tebe je nesto drugo osinulo i to jebacki

brate no hate al ako po tebi ova ima dobra guzica ja nez sta rec hahah , ja i na slikama ovo sto vidim guza joj je 2/10 a ti kazes da je jos gora u rl , al eto svako ima svoji vidik xD
Pa šta pričaš ako neznaš šta reć, no hate, jel :D i sam si reko, o ukusima se ne raspravlja, jel... Al ako je meni ovo dobro, a uživo je gora znači da je bolja pa ti ju preporučam, i jeftina je... Di ćeš bolje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh