BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Hrpu poruka.
I ja da ne odgovaram i ne citam sve poruke bi imao dnevno par stotina neodgovorenih poruka. 🤣
Evo kad sam bio kod Katty i čim smo završili odmah je navalila na mobitel. Znači ne vjerujem da ne odgovaranje ima veze sa hrpom poruka koje primi. I baš zato reputacija igra ulogu kod odlučivanja na koje će poruke reagirati i odgovoriti.

Da reputacija ne igra ulogu ne bi koristile numbuster niti imale whatsapp grupe.

Evo kad sam bio kod Katty i čim smo završili odmah je navalila na mobitel. Znači ne vjerujem da ne odgovaranje ima veze sa hrpom poruka koje primi. I baš zato reputacija igra ulogu kod odlučivanja na koje će poruke reagirati i odgovoriti.

Da reputacija ne igra ulogu ne bi koristile numbuster niti imale whatsapp grupe.
Niko nije rekao da reputacija ne igra ulogu, ako nisi problematican, vidi tvoju poruku pored hrpu drugih, provjeri ti broj, odgovorit ce ti. Evo Nixa "nema dobru reputaciju" iako je bio vise puta kod njih pa ne dobije nekada odgovor. Ovo sto pisem nije nagadjanje i svako moze provjeriti.

Niko nije rekao da reputacija ne igra ulogu, ako nisi problematican, vidi tvoju poruku pored hrpu drugih, provjeri ti broj, odgovorit ce ti. Evo Nixa "nema dobru reputaciju" iako je bio vise puta kod njih pa ne dobije nekada odgovor. Ovo sto pisem nije nagadjanje i svako moze provjeriti.
Ovo ni meni nije jasno zasto mu se ne javlja Manu ako je ranije bio vise puta kod nje i ako je sve bilo u redu. Ne vjerujem da bi joj promakla njegova poruka.

Vi ste veće tetkice i pičkice od samih kurvi. Koga briga što se ne javlja ili kome se javlja, niste u braku ili vezi. Koja se javi odeš, platiš, jebeš i zaboraviš. I koga boli kurac jel kurva uživa, ne plaćam ju da ona uživa nego ja. Mudri85: obrisati će ti account samo ako si popularan u latino zajeBnici i ako kurva uživa s tobom!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh