BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Hrpu poruka.
I ja da ne odgovaram i ne citam sve poruke bi imao dnevno par stotina neodgovorenih poruka. 🤣
Evo kad sam bio kod Katty i čim smo završili odmah je navalila na mobitel. Znači ne vjerujem da ne odgovaranje ima veze sa hrpom poruka koje primi. I baš zato reputacija igra ulogu kod odlučivanja na koje će poruke reagirati i odgovoriti.

Da reputacija ne igra ulogu ne bi koristile numbuster niti imale whatsapp grupe.

Evo kad sam bio kod Katty i čim smo završili odmah je navalila na mobitel. Znači ne vjerujem da ne odgovaranje ima veze sa hrpom poruka koje primi. I baš zato reputacija igra ulogu kod odlučivanja na koje će poruke reagirati i odgovoriti.

Da reputacija ne igra ulogu ne bi koristile numbuster niti imale whatsapp grupe.
Niko nije rekao da reputacija ne igra ulogu, ako nisi problematican, vidi tvoju poruku pored hrpu drugih, provjeri ti broj, odgovorit ce ti. Evo Nixa "nema dobru reputaciju" iako je bio vise puta kod njih pa ne dobije nekada odgovor. Ovo sto pisem nije nagadjanje i svako moze provjeriti.

Niko nije rekao da reputacija ne igra ulogu, ako nisi problematican, vidi tvoju poruku pored hrpu drugih, provjeri ti broj, odgovorit ce ti. Evo Nixa "nema dobru reputaciju" iako je bio vise puta kod njih pa ne dobije nekada odgovor. Ovo sto pisem nije nagadjanje i svako moze provjeriti.
Ovo ni meni nije jasno zasto mu se ne javlja Manu ako je ranije bio vise puta kod nje i ako je sve bilo u redu. Ne vjerujem da bi joj promakla njegova poruka.

Vi ste veće tetkice i pičkice od samih kurvi. Koga briga što se ne javlja ili kome se javlja, niste u braku ili vezi. Koja se javi odeš, platiš, jebeš i zaboraviš. I koga boli kurac jel kurva uživa, ne plaćam ju da ona uživa nego ja. Mudri85: obrisati će ti account samo ako si popularan u latino zajeBnici i ako kurva uživa s tobom!

Na jedno vrijeme van ovog sporta.. em novcnik je sve tanji em usluga teska odnosno nikakva. Dok se nesto ne promijeni pauza nema smisla bas vise. Rade otic turisticki AU/Njem za manje pare i jos malo prošpancirat okolo da guzica svijeta vidi. Ovo rade u koprive izdrkat.. 2-3mj odmor

Vi ste veće tetkice i pičkice od samih kurvi. Koga briga što se ne javlja ili kome se javlja, niste u braku ili vezi. Koja se javi odeš, platiš, jebeš i zaboraviš. I koga boli kurac jel kurva uživa, ne plaćam ju da ona uživa nego ja. Mudri85: obrisati će ti account samo ako si popularan u latino zajeBnici i ako kurva uživa s tobom!
Ja sam prvi ucviljena tetkica kad vidim da nisam u centru pažnje priznajem, al vidim da ima ih ođe još, pa tko prizna pola mu se prašta ... btw. nisam čitao cijelu prethodnu diskusiju tako da ne zamjerite ako sam izvan konteksta, ali ne da mi se tolike teksturine i ispovijesti čitat 😃

Ja sam prvi ucviljena tetkica kad vidim da nisam u centru pažnje priznajem, al vidim da ima ih ođe još, pa tko prizna pola mu se prašta ... btw. nisam mariočitao cijelu prethodnu diskusiju tako da ne zamjerite ako sam izvan konteksta, ali ne da mi se tolike teksturine i ispovijesti čitat 😃
Ma nebitno, al skratit cu ti. Mario nije sretan sto je blower popularan u latino zajednici, i nece da nosi bombonjere pa se duri.

Za latine, posebice najpopularnije seks nije samo posao, nego i strast. Ali jebiga neki to ne kuze. Mene je Katty osinula pogledom jer je tijekom druzenja mislila da sam je prestao jebati, medjutim ja se zaustavio samo da promijenim pozu i cim je to skuzila nije vise imala takav pogled.

Nisam bio na kurvama ima preko god dana. Probo sam s ovom jer je jeftina a ima dobru guzu. Slike su iz mlađih dana, sad je još uvijek mlada, ali nema takvu guzu i ima više kila. Još uvijek je u zdravom rangu debljine, sam kaj ja volim mršavije cure. Ne priča eng, zvala me preko video poziva prije sastanka. Moro sam slikat kad sam došo na adresu. A sad ses, cuclala ga je minutu, nije se niti digo već je htjela jebačinu, dođemo mi do jebačine, ona se dere fuck me fuck me i prenemaže se, a ja se nisam ni zagrijo. To mi je baš bio turn off. Ja sam pacifista i izbjegavam konflikte, kad idem na kurve uredno platim, a ako mi se ne sviđa samo odem, ne raspravljam se, ali pričam s njima ako pitaju, malo smo pričali kao kaj je bilo, al sam izgubio volju pa joj nisam imo kaj za reć, fizički nije izgledala kak sam si zamislio i nisam bio narajcan iako nisam jebo ni drko 4 dana. Eto to je to od mene. Kad dođe plata slj mjesec idem na nekaj dobro. Ove jeftine nisu pouzdane iako ih ima dobrih
brate no hate al ako po tebi ova ima dobra guzica ja nez sta rec hahah , ja i na slikama ovo sto vidim guza joj je 2/10 a ti kazes da je jos gora u rl , al eto svako ima svoji vidik xD

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh