https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/super-sexy-massage-oglas-6417832 Ima tko iskustva ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosti i ti meni, nesporazum, objasnio sam ti u poruci, samo nastavi ti zajebavat mene koliko ti srce želi, zaslužio sam jer baš sam magaracEvo neću više, povlačim se i ja. Oprosti, nisam mislio ništa ozbiljno, čista zajebancija.
Evo ti moj Hvaranine recenzija. Sinoć predvečer šetajuć se kod Trešnjevačkog placa sretnem jednu moju vrlo dragu poznanicu. Podaci poznati Bukefall-u i meni. I maše ona meni iz auta, a ja u teškoj depr, bunovan klipšem i mislim se jel ovo ona i vidim da je i odma joj oduševljen ruku pružam kroz prozor auta, tepam joj njen nadimak i kažem joj sori bio sam jako zauzet nisam mogao doći zadnje vrijem, pričat ćemo vrlo skoro kad se vidimo, razmjenjujemo poljupce i nježnosti i ona odlazi, a ja nastavljam svojim putem. Aj se ti pohvali takvom recenzijom.Samo cekam neku tvoju preporuku kaj da idem jebat, ali preporuku iz tvog iskustva, a ne sto je netko drugio za nekog treceg napisao da je bio kod neke cetvrte trebe
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|