BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Stvar je u tome da ponekad mogu i dva puta unutar 2-3 sata, a ponekad jednostavno ne. Pijem cink, d-vitamin, magnezij, sve što se preporučuje. Jednostavno ne znam o čemu to ovisi.
Sve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postići 😀Uglavnom, stvar nije tako jednostavna jer su i drugi hormoni u igri kao pokretači za prirodni testosteron, a umjetni testosteron ne samo da ne pomaže, nego dapače čini štetu.
Jebote, u našim godinama ako želiš bit jebač moraš živit ko misionar 🤣

Sve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postići 😀Uglavnom, stvar nije tako jednostavna jer su i drugi hormoni u igri kao pokretači za prirodni testosteron, a umjetni testosteron ne samo da ne pomaže, nego dapače čini štetu.
Di je Blower, zašto ništa ne piše????
Zna li se kad će opet pisati ????
Sigurno ima puno posla pa ne stigne.
😿😿😿

pijem 3 puta godišnje, pušiti sam prestao pred cca 2 godine. Imam previše kila i volim jesti masno, mesine, sireve i slično, mada taj dan kada idem na kurve ili ništa ne jedem ili pojedem bananu i malo meda, to mi je Chatgpt savjetovao :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Danas mi se baš prijebalo, valjda jer je granulo sunce i bio baš lijepi dan. Prvo sam se odlučio za ovu:

Dogovorio sve detalje, činilo se da će sve biti ok, ali kad sam došao na lokaciju zajebala me i rekla da ne može. Šteta, jer je baš moj tip, ali što je tu je.

Budući da nisam htio ostati na suhom cijelo vrijeme sam paralelno komunicirao i s ovom, pa kad sam izvisio kod prve relativno sam je brzo dogovorio:

Idemo prvo dobre strane: ima prilično dobre silikonske sise koje su po mom ukusu, te sam spalio samo 100 eura, sto je ipak manje od prosječne cijene za pola sata kolio sam uzeo. I stan koji je u užem Centru je uredan, dobio sam čisti ručnik za kupaonicu, iako sam na tome morao inzistirati.

Ostalo je, blago rečeno, katastrofa. Za početak, napisala je da je kolumbijka, ali je zapravo armenka. Načelno kolumbijke su mi veliki turn on, bio sam s njih dosta, i nikada nisam imao baš loše iskustvo. Čak i kada nisu vrh trude se i imaju vatrenosti u sebi, što ovdje definitivno nije bio slučaj.

Što se izgleda tiče, ako se dobro pogleda na slikama su praktički dvije različite žene. Izgleda kao ova manje zgodna, ali je još manje zgodna u stvarnosti. Ima napumpane čube, što mi nije problem, ali faca nije baš nešto posebno. Možda i zato jer nije bila našminkana. Također prilično je sitna, čini mi se dosta manja od ovoga što piše u oglasu. Tijelo je ok, ali kad je sve tako sitno nije mi baš toliko napeto. Sise, rekoh, dobre i velike silikonke, vidi se diskretni ožiljak, ali to mi je zaista nije bio glavni problem.

Stvar je u tome da ne želi da je se dira, a također ne želi dirati. Kažem da sa sisama ide po kurcu - ne želi. Diraš je za sise - žali se da je jako, bez obzira što uopće ne stiskam. Kažem da se pozicionira u neku pozu da se makar malo napalim - svaki puta reagira kao drvena Marija.

Povrh toga apsolutno najgori engleski ikada. Nisam do sada naletio na neku koja ne kuži makar osnovne riječi. Bilo mi je smiješno kako se neki forumaši žale da cure ne razumiju engleski, mislio sam si kakav je to problem. Više mi nije smiješno, ovo je next level, kurca ne kuži i ne razumije baš ništa.

Nešto vještine je pokazala u pušenju, ali sa ovakvim pristupom jednostavno je bilo besmisleno. Odlučio sam se izdrkati po njoj, opet leleće nemoj, vadi maramice, stavlja po sebi. Nekako svršio, pokupio se i doviđenja, iako sam bio blizu da odem i prije toga.

Što se mene tiče, pun mi je kurac, iako sam si sam kriv jer ne mogu odoliti dobrim velikim sisama pa uletim kao padobranac. Odsada barem neko vrijeme idem samo na zicere i provjerene, pa čak i ako nisu posve moj tip.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh