BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Stvar je u tome da ponekad mogu i dva puta unutar 2-3 sata, a ponekad jednostavno ne. Pijem cink, d-vitamin, magnezij, sve što se preporučuje. Jednostavno ne znam o čemu to ovisi.
Sve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postići 😀Uglavnom, stvar nije tako jednostavna jer su i drugi hormoni u igri kao pokretači za prirodni testosteron, a umjetni testosteron ne samo da ne pomaže, nego dapače čini štetu.
Jebote, u našim godinama ako želiš bit jebač moraš živit ko misionar 🤣

Sve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postići 😀Uglavnom, stvar nije tako jednostavna jer su i drugi hormoni u igri kao pokretači za prirodni testosteron, a umjetni testosteron ne samo da ne pomaže, nego dapače čini štetu.
Di je Blower, zašto ništa ne piše????
Zna li se kad će opet pisati ????
Sigurno ima puno posla pa ne stigne.
😿😿😿

pijem 3 puta godišnje, pušiti sam prestao pred cca 2 godine. Imam previše kila i volim jesti masno, mesine, sireve i slično, mada taj dan kada idem na kurve ili ništa ne jedem ili pojedem bananu i malo meda, to mi je Chatgpt savjetovao :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Samo cekam neku tvoju preporuku kaj da idem jebat, ali preporuku iz tvog iskustva, a ne sto je netko drugio za nekog treceg napisao da je bio kod neke cetvrte trebe

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh