MartinJesnjski
Member
Ove iz agencije Fenix sve su zgodne ali ni jedna se ne javlja. Edge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postićiStvar je u tome da ponekad mogu i dva puta unutar 2-3 sata, a ponekad jednostavno ne. Pijem cink, d-vitamin, magnezij, sve što se preporučuje. Jednostavno ne znam o čemu to ovisi.
Di je Blower, zašto ništa ne piše????Sve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postićiUglavnom, stvar nije tako jednostavna jer su i drugi hormoni u igri kao pokretači za prirodni testosteron, a umjetni testosteron ne samo da ne pomaže, nego dapače čini štetu.
Jebote, u našim godinama ako želiš bit jebač moraš živit ko misionar![]()
Haha, najčešće ne jebem ništa jer da je drugačije ne bih bio tuJel onda i jebete samo u misionarskoj?![]()
Ma, ima on te svoje momente kad nestane, ko što ću sad jaDi je Blower, zašto ništa ne piše????
Zna li se kad će opet pisati ????
Sigurno ima puno posla pa ne stigne.
![]()
pijem 3 puta godišnje, pušiti sam prestao pred cca 2 godine. Imam previše kila i volim jesti masno, mesine, sireve i slično, mada taj dan kada idem na kurve ili ništa ne jedem ili pojedem bananu i malo meda, to mi je Chatgpt savjetovaoSve ovo što si napisao, plus zdrav život, no excess alcohol, cigarettes and stress, lakše reći nego postićiUglavnom, stvar nije tako jednostavna jer su i drugi hormoni u igri kao pokretači za prirodni testosteron, a umjetni testosteron ne samo da ne pomaže, nego dapače čini štetu.
Jebote, u našim godinama ako želiš bit jebač moraš živit ko misionar![]()
jebemo mi u svim pozama koje nam godine i smanjena fleksibilnost dozvole, no jebemo i radoznaleJel onda i jebete samo u misionarskoj?![]()
Ajd da vidim i to da ti nestaneš. Stalno zajebavaš po forumu, ne možeš izdržat nikako.Ma, ima on te svoje momente kad nestane, ko što ću sad ja![]()
A ti bi mogao pomalo savjetovati čatđipiti, a ne on tebepijem 3 puta godišnje, pušiti sam prestao pred cca 2 godine. Imam previše kila i volim jesti masno, mesine, sireve i slično, mada taj dan kada idem na kurve ili ništa ne jedem ili pojedem bananu i malo meda, to mi je Chatgpt savjetovao![]()
![]()
pa i jesam i nisam jedini, ima on dosta falingiA ti bi mogao pomalo savjetovati čatđipiti, a ne on tebe
Tako te volim. Kakva banana i med, nismo u vrtiću. Ili jesmo ????pa i jesam i nisam jedini, ima on dosta falingi
Ajd, oladi malo s tim zajebavanjem.Ajd da vidim i to da ti nestaneš. Stalno zajebavaš po forumu, ne možeš izdržat nikako.
Evo neću više, povlačim se i ja. Oprosti, nisam mislio ništa ozbiljno, čista zajebancija.Ajd, oladi malo s tim zajebavanjem.
A jesmo osjetljivi?! Jbt, 2 milijuna poruka, a ne sjecam se jel' bila koja recenzijaAjd, oladi malo s tim zajebavanjem.
Uplećeš se u raspravu za koju ne znaš o kome je u stvari, a tiče se jedne treće osobe. Eto, razmisli ti sad kakve veze recenzije imaju s njom.A jesmo osjetljivi?! Jbt, 2 milijuna poruka, a ne sjecam se jel' bila koja recenzija
Ej, sve ok, ja sam zakuhao. Marko me krivo shvatio. Mislim da bi ekipa trebala biti malo opuštenija na zajebanciju. Samo ljubavSamo cekam neku tvoju preporuku kaj da idem jebat, ali preporuku iz tvog iskustva, a ne sto je netko drugio za nekog treceg napisao da je bio kod neke cetvrte trebe
Eto otiđi na Zagreb recenzije, tamo sam dosta pisao zadnjih danaSamo cekam neku tvoju preporuku kaj da idem jebat, ali preporuku iz tvog iskustva, a ne sto je netko drugio za nekog treceg napisao da je bio kod neke cetvrte trebe
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|