BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio malo u istraživanju.
I obzirom na trenutnu situaciju u Zagrebu nisam imao velikih očekivanja, no eto da malo protegnem noge i zadovoljim znatiželju..
Bio otišao prvo kod ove.

Dogovor lagan. Došao na vrijeme na lokaciju, medjutim odgovara nije bilo. Otišao nakon 2-3 minute čekanja dijelom i zbog ovog.

Naime ista ženska ima oglas i u Rijeci, a vjerojatno nije ni u jednom gradu.

Nakon toga kontaktirao Nataly.

Ženska koja me dočekala nije ni blizu ženske sa slika. Niska, ružna, koju ne bih jebao ni da mi netko plati, a kamoli da bi ja njoj platio za karanje. Odmah okret na vratima i ravno doma.
A kamo ćemo migrirat kad EGE postane novi PO? Valjda u druge države.

Kad ne bi mogao kontrolirati zaljubljivao bi se i u kurve, a to se ne događa. Zaljubljivao bi se i u djevojke s društvenih mreža, što se također ne događa. Tako da se ipak može kontrolirati, ne. Ako se zaljubiš u djevojku koja ti nije nikada dala do znanja da je i ona zaljubljena u tebe, sam si kriv. Izlasci bez toga su samo neobavezni izlasci kao i skrolanje tiktoka, ništa više. A čak i ako ti kaže da te voli pa se predomisli, nije kraj svijeta. Ljudi se predomisle. Nema garancije u životu. Niti kolega s invaliditetom nije dobio nikakvu garanciju u životu, pa što bi je drugi dobili za ljubav ?!? Nisu ni drugi bogom dani za životne garancije. Kažem kome je flertanje napor a ne zabava, uvijek im preostaje isto što i starcima i invalidima.
Ovo oko zaljubljivanja se meni dogodilo spomenuo sam u postu bolnu situaciju (još se nadam) ali komplicirano... nebitno za temu ali nakon toga sam počeo razmišljati o ovome. Ova usporedba sa starcima mi je malo bez veze jel ja se nadam da će me neka zavoljeti :)

Oprosti, nisam te imao namjeru uvrijediti i želim ti iskreno da bude kako ti želiš. Ali ipak treba biti i realan, a kako ovi mlađi i zdravi kolege opisuju situaciju žene imaju velike prohtijeve i odabrat će prije bogate nego siromašne i zdrave nego invalidne osobe. A ako se ovako puno zdravih preda i odustaje, onda znaš i sam da su šanse male. Ali nije kraj svijeta i ako se ne dogodi ljubav, preživio si 30 godina bez nje, preživjet ćeš i sljedećih 30. Svakako radi što možeš na tome i ovome planu, ali što manje očekuješ manje ćeš se i razočarati. Očekivanja su uzrok većine patnji. Kad njih smanjiš, život je ljepši. Pa što život donese. Čuda se događaju i zajebu sve statistike 😉 ponekad.

Sve su skuplje a sve lošije.U Hr su skuplje nego u Španjolskoj.Može bit da je potražnja veća od ponude,a može bit da slabo pokušavamo srušit cijene.Problem je što nema garancije ni da će ti s nekom s kojom si već bio biti dobro ponovno.Primjećujem da njih dosta ima neki šiz(lude)što nije ni čudno s obzirom na posao.Dobri znakovi su dobar i detaljniji opis na EGE-u znanje engleskog i bez skrivenih troškova tj.transparentnost.Aljkavi i lijeni opisi ne na engleskom,nerazumljive poruke često su loš znak.I mi smo počeli biti klasično zapadbo demaskulizirano društvo,prelako pristajemo na pizdarije i nabijanje cijena,one kako dolaze iz zemalja trećeg svijeta su dobro obaviještene i koriste isto.U Brazilu,Meksiku,Kolumbiji te pizdarije ne mogu prodavat.

Raspisali ste se o razlozima odlaska kod kurvi, nemogućnosti kontaktiranja običnih cura i slično...jako zanimljiva tema i rado bih sudjelovao, no mislim da nije za ovaj podforum. Trebalo bi možda otvoriti neki poseban thread samo na tu temu, ja bih se sigurno odazvao na raspravu.

Raspisali ste se o razlozima odlaska kod kurvi, nemogućnosti kontaktiranja običnih cura i slično...jako zanimljiva tema i rado bih sudjelovao, no mislim da nije za ovaj podforum. Trebalo bi možda otvoriti neki poseban thread samo na tu temu, ja bih se sigurno odazvao na raspravu.
Oni koji kritikuju druge zbog odlaska kod kurvi su obicni luzeri koji bi radili isto ovo ali nemaju novca za to pa su ljubomorni i svoje frustracije iskazuju na taj nacin.

Da nije tako nebi oni komentarisali ovdje. Uostalom sta nekog briga gdje neko trosi svoj novac. Ako si posjetio neku napisi komentar , podjeli iskustvo , pitaj za preporuku, a ne ovdje pametovat I svirat kurcu.

Oni koji kritikuju druge zbog odlaska kod kurvi su obicni luzeri koji bi radili isto ovo ali nemaju novca za to pa su ljubomorni i svoje frustracije iskazuju na taj nacin.

Da nije tako nebi oni komentarisali ovdje. Uostalom sta nekog briga gdje neko trosi svoj novac. Ako si posjetio neku napisi komentar , podjeli iskustvo , pitaj za preporuku, a ne ovdje pametovat I svirat kurcu.
ja bih rekao da su tu najglasnije tri skupine: oni koji nemaju love za to, oni kojima se kurac više ne diže i babe koje više nitko ne želi jebati...takvi bi ognjem i mačem na prostituciju, kamenovali bi kurve, a nama korisnicima bi rezali pimpeke :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh