BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Razmišljam o tome da odem kod nje. A situacija u Zagrebu je takva kakva jest.
Svi je hvale, a i fizički je privlačna.
Još mi je privlačan i ovaj curetak, ali ona je nova, pa o njoj nema nikakvih informacija.

I to je manje više to što se tiče Zagreba.
Dobra je Dani. Ima taj neki mix Japana i egzotike, a čini se i ok kao osoba. Također, svidjele su mi se i njene sise. :)

A za ovu drugu, šta reći. Idi i primi metak za community jbga. ;)

Bio malo u istraživanju.
I obzirom na trenutnu situaciju u Zagrebu nisam imao velikih očekivanja, no eto da malo protegnem noge i zadovoljim znatiželju..
Bio otišao prvo kod ove.

Dogovor lagan. Došao na vrijeme na lokaciju, medjutim odgovara nije bilo. Otišao nakon 2-3 minute čekanja dijelom i zbog ovog.

Naime ista ženska ima oglas i u Rijeci, a vjerojatno nije ni u jednom gradu.

Nakon toga kontaktirao Nataly.

Ženska koja me dočekala nije ni blizu ženske sa slika. Niska, ružna, koju ne bih jebao ni da mi netko plati, a kamoli da bi ja njoj platio za karanje. Odmah okret na vratima i ravno doma.
A kamo ćemo migrirat kad EGE postane novi PO? Valjda u druge države.

Kad ne bi mogao kontrolirati zaljubljivao bi se i u kurve, a to se ne događa. Zaljubljivao bi se i u djevojke s društvenih mreža, što se također ne događa. Tako da se ipak može kontrolirati, ne. Ako se zaljubiš u djevojku koja ti nije nikada dala do znanja da je i ona zaljubljena u tebe, sam si kriv. Izlasci bez toga su samo neobavezni izlasci kao i skrolanje tiktoka, ništa više. A čak i ako ti kaže da te voli pa se predomisli, nije kraj svijeta. Ljudi se predomisle. Nema garancije u životu. Niti kolega s invaliditetom nije dobio nikakvu garanciju u životu, pa što bi je drugi dobili za ljubav ?!? Nisu ni drugi bogom dani za životne garancije. Kažem kome je flertanje napor a ne zabava, uvijek im preostaje isto što i starcima i invalidima.
Ovo oko zaljubljivanja se meni dogodilo spomenuo sam u postu bolnu situaciju (još se nadam) ali komplicirano... nebitno za temu ali nakon toga sam počeo razmišljati o ovome. Ova usporedba sa starcima mi je malo bez veze jel ja se nadam da će me neka zavoljeti :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh