Whoisthis?
New member
Ja sam bio za 200, al moguce da je skuzila da svima bude top pa digla tarifu.Koliko je dubrova uzela
Javio sam se na prvi broj i odgovor je bio 250 za 1h , a na stranici piše 200?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio za 200, al moguce da je skuzila da svima bude top pa digla tarifu.Koliko je dubrova uzela
Javio sam se na prvi broj i odgovor je bio 250 za 1h , a na stranici piše 200?
a uvijek će biti ovih što su svakom loncu poklopac, stalno imajo potrebu nešto komentirati i tema se spama bzvz. a baš sam neki dan vidio da je čoko irina 250€, ne znam koji to redikuli plaćaju tu cijenu za ženu koja ima 40 godina, ne hvalaEj sinko retardiran si. Kolega koji inace ima realne recenzije je podjelia svoje lose iskustvo. A iz tvog profila se vidi da imas 222 poruke a od toga su mozda 2 poruke recenzije. Seres po svaloj jebenoj temi od istarske do zagrebacke zupanije a cisto sumnjan da zivis po ciloj hrvatskoj. Il si retardiran il se sprdas jer nemas pametnijeg posla. Evo i ja cu podilit svoje iskzstvo koje je bilo katastrofa od prije godinu ipo dana znaci lito 2024. Ova kurva je dobro poznata iskusnim splitskim jebacima bella koju su neki zvali terminator, mala i sitna tojest originalna bella. Dogovorili sat 250 eura i ja dolazim na adresu a ona kasni.Kaze u restoranu je je ceka pola sata. Cekam ko budala jer su je svi hvalili. Dolazi sa nekim visokim zastitarom i mene strelja pogledon. On odlazi ona ulazi u zgradu. Krece susret u prvon pucnju stavila pun kurac lubrikanta i krece cowgirl. Kad san svrsia pocela se derat da san svrsia prije i nisam joj reka i da je to sperma iscurila a ne lubrikant i da ce ostat trudna. Ja bacia kondom na krevet ona se dere unistia si posteljinu i moras platit ja kazen necu platit vise nista i idem ca. Jer gol sam a vidia san zastitara i situacija postaje nezgodna. Ona se smiruje i odradili smo jos i drugu rundu samo pusenje. I nakon toga san zbrisa ca. Nakraju san dobia 2 pucnja za 250€ al usluga je katastrofa isto ka sta ste falili laylu pa se drugi kolega opeka. A najveci su krivci retardi poput tebe i onog redikola iko split sta se podligujete kurvama i jos in govorite da dignu cijene ko on coko irini
. Da se razumimo ovo nije ova mala jaca bella sfa je trenutno tu nego ona mala od mozda metar i 50 sa velikin silikonima i puno tetovaza. Zato ja vec duze vrimena iden samo na ruskinje i ukrainke. Engleski vecinom ko materinji. Cisto tilo bez tetovaza digod koji silikon. Cijena obicno oko 250 za sat. Il recimo tina 150 sat a usluga top. Sad kad dodem iz nizozemske vec san dogovoria da idem iz splita za zagreb kod tine na jedno 3 sata. A od brazilskih gnomova od metar i 50 koje su isarane ko slikovnica i neznaju beknit engleski san odusta. Placate faveluse ko suvo zlato.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|