BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ej sinko retardiran si. Kolega koji inace ima realne recenzije je podjelia svoje lose iskustvo. A iz tvog profila se vidi da imas 222 poruke a od toga su mozda 2 poruke recenzije. Seres po svaloj jebenoj temi od istarske do zagrebacke zupanije a cisto sumnjan da zivis po ciloj hrvatskoj. Il si retardiran il se sprdas jer nemas pametnijeg posla. Evo i ja cu podilit svoje iskzstvo koje je bilo katastrofa od prije godinu ipo dana znaci lito 2024. Ova kurva je dobro poznata iskusnim splitskim jebacima bella koju su neki zvali terminator, mala i sitna tojest originalna bella. Dogovorili sat 250 eura i ja dolazim na adresu a ona kasni.Kaze u restoranu je je ceka pola sata. Cekam ko budala jer su je svi hvalili. Dolazi sa nekim visokim zastitarom i mene strelja pogledon. On odlazi ona ulazi u zgradu. Krece susret u prvon pucnju stavila pun kurac lubrikanta i krece cowgirl. Kad san svrsia pocela se derat da san svrsia prije i nisam joj reka i da je to sperma iscurila a ne lubrikant i da ce ostat trudna🤣🤣🤣🤣. Ja bacia kondom na krevet ona se dere unistia si posteljinu i moras platit ja kazen necu platit vise nista i idem ca. Jer gol sam a vidia san zastitara i situacija postaje nezgodna. Ona se smiruje i odradili smo jos i drugu rundu samo pusenje. I nakon toga san zbrisa ca. Nakraju san dobia 2 pucnja za 250€ al usluga je katastrofa isto ka sta ste falili laylu pa se drugi kolega opeka. A najveci su krivci retardi poput tebe i onog redikola iko split sta se podligujete kurvama i jos in govorite da dignu cijene ko on coko irini🤣🤣. Da se razumimo ovo nije ova mala jaca bella sfa je trenutno tu nego ona mala od mozda metar i 50 sa velikin silikonima i puno tetovaza. Zato ja vec duze vrimena iden samo na ruskinje i ukrainke. Engleski vecinom ko materinji. Cisto tilo bez tetovaza digod koji silikon. Cijena obicno oko 250 za sat. Il recimo tina 150 sat a usluga top. Sad kad dodem iz nizozemske vec san dogovoria da idem iz splita za zagreb kod tine na jedno 3 sata. A od brazilskih gnomova od metar i 50 koje su isarane ko slikovnica i neznaju beknit engleski san odusta. Placate faveluse ko suvo zlato.
a uvijek će biti ovih što su svakom loncu poklopac, stalno imajo potrebu nešto komentirati i tema se spama bzvz. a baš sam neki dan vidio da je čoko irina 250€, ne znam koji to redikuli plaćaju tu cijenu za ženu koja ima 40 godina, ne hvala

Cini mi se da je bila jedna pozitivna recenzija u Telegram grupi.. Zna li netko sta vise?

Bila jedna pozitivnija recenzija 7,5/10, sad neki dan kad je neko bio u Osijeku nije mu bas legla pretjerano. Nije ni losa ni neka wow usluga, prosjecna...ali ona je iza profila, za jednom otici trebala bi biti ok.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh