Prika Frane
Well-known member
Pišeš bezveze. Iskusnjara je nanjušila malog pizdeka, uzela mu je lovu bezveze, jer pizdek nema svoje ja. To je to, svaka daljnja rasprava je nebitna. Hoće li pizdek naučiti nešto iz ovoga ili će ustrajati na tome da i dalje bude pizdek, to je druga priča...Samo dokaz da i iskusni klijenti mogu biti žrtve prevare! Nikad ne znaš šta te čeka u stanu ili čak već prije ulaza u zgradu (npr. noćom pred zgradom ili već si u stanu a neki tip ili dva ti prijete nožem/pištoljem da predaš lovu - nisam to kod nas ili u Mađi još čuo/čitao, ali ne bih me ni čudilo; vremena sve luđa, a ti ljudi iz Rusije ili Brazila imaju nižu kontrolu impulsa...)
Jedna od glavnih grešaka je bila da je kolega (za nju) vidljivo imao više novčanica kod sebe (kako kolega i sam gore analizirao - amaterska greška), ona to (naravno) odmah opazila. Kako znamo, nikad vidljivo nosit više novaca! Može u zokni koja novčanica više, ako ti prvi dio usluge bio ok, pa želiš produljit odn. platiš onda tako nešto više za produžetak. Ali moguć produžetak nipošto prije spomenuti - poćne pica žicati (njuši lovu - i obićne žene su majstorice za to), a ti tako u bla, bla, bla odn. raspravu/u opasnost rasprave upadaš! Dobra usluga mora biti u fokusu, ne rasprava/žicanje!
Kolega je upao u raspravu s njom/žicanje i psiho-trik (ona: "osječaj se kao doma"), umjesto da je kolega insistirao da ona odradi prvih pola sata s njim, bez spominjanja produžetka od strane kolege, ona bla, bla, nagovara kolegu na sat (vidila novčanice u novčaniku i derri ga) i traži još više odn. negira da je primila već 100!
Kolega trebao nakon predaje prvih 100 odmah insistirati da krene akcija. A to s tužem se isto - kako smo gore čitali - može koristiti kao trik/zavlačenje. Ja npr. uvijek idem već istuširan kod seks-radnice, to s njom u predkomunikaciji forsirano dogovorim, tj. da ja to od pice samorazumljivo također tražim !!! Uz to, ako doma se tuširaš nećeš pokupiti neke gljivice ili dr. Ili mislite da pice te tuškabine u tim iznajmljivanim stanovima desinficiraju kako treba? Ja se na to ne bih oslonio...!
Po mogućnosti noćom ne bih kod takvih pica - već zbog vlastite sigurnosti - noćom ima više kriminala nego u sred bijelog dana! Makar da neki kažu da će dobra kurva i devetog klijenta korektno odraditi, meni osobno ipak bolje biti prvi taj dan - ako si mogu tako organizirati da odem u sred bijelog dana...!