BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

adresa je novootvoreni kupleraj pored crkve sv. Blaža.

Otvorit će djevojka sa slike ako vas pimp pošalje prema njoj, i to je jedino pozitivno što mogu za ovu reći. Privuklo me što sam vidio na slikama ali vrata otvara dosta veća djevojka nego što su upisane mjere i užasno je nadrkana, možda joj je bilo prerano oko 11:30

Otvorit će djevojka sa slike ako vas pimp pošalje prema njoj, i to je jedino pozitivno što mogu za ovu reći. Privuklo me što sam vidio na slikama ali vrata otvara dosta veća djevojka nego što su upisane mjere i užasno je nadrkana, možda joj je bilo prerano oko 11:30
ček,ček, je li to na broju 66? Tamo je i Valery kod koje sam bio u petak i rekla mi je da su tri transice sa njom u tom istom prostoru.

Jel bio netko kod ovih azijatkinja da podjeli iskustva?

Nije joj bilo prerano, ja sam bio bio kod nje oko 20:00, isto otvorila vrata nadrkana. Vidis joj na faci da nema volje za nista. Tipka po telefonu i ignorira te. Uzas, lijepo sam joj objasnio preko googla da ja odlazim jer je sva nadrkana. Mislio sam si da je mozda imala los dan ali sad vidim da je to modus operandus.

Zlatno pravilo: neka druga te dočeka umjesto one na slikama iz oglasa -> okret na vratima.
A, prije nego se okreneš, dovoljno joj je reći jednu rečenicu - da nije kao na slikama i da je druga osoba.
A, onda joj napišeš recenziju na EGE, sa ocjenom 1, da osoba ne odgovara opisu.
Svoje novce treba cijeniti, a ovi likovi koji se ne pokupe kada ih dočeka druga, ne cijene ni sebe, tj. svoje kriterije. Zato se ovakve stvari i događaju -> dočeka te nadrkana kurva.

Zlatno pravilo: neka druga te dočeka umjesto one na slikama iz oglasa -> okret na vratima.
A, prije nego se okreneš, dovoljno joj je reći jednu rečenicu - da nije kao na slikama i da je druga osoba.
Svoje novce treba cijeniti, a ovi likovi koji se ne pokupe kada ih dočeka druga, ne cijene ni sebe, tj. svoje kriterije. Zato se ovakve stvari i događaju -> dočeka te nadrkana kurva.
Slazem se 100%, ovoj Lani nisam napisao recenziju na EGE samo zato sto nisam ostao na bazi prvog utiska. Pa rekoh no harm done. Sad kad vidim da se isto ponasa prema drugima, mozda i odem na EGE da ostavim upozorenje.

Jasno ko dan. Ja sam prošle godine išao kod jedne ženske, na oglasu Bugarkinja😏 zgodna, sve super! Ali uživo kad smo se vidjeli, veli da je iz Ukrajine. Izgled je dobar, ali ne kao na slikama.. tako da sam napravio check; dogovorili jednu cijenu, a na oglasu druga. Hladna, nezainteresirana, ja se krenuo oblačiti i idem prema vratima. Vidim da je energija losa. Ona me sa milim glasom nekako uspjela nagovoriti, da ostanem😅 i tako ja ostao i brzo svršio. Poanta priče; nekad vam i može biti jako dobro, ukoliko vam se energije i raspolozenje potrefe👌no nekad naprosto ne bude dobro, kao i meni tada.. jbg sreća je jedan faktor, a drugi faktor je slušati sebe, svoju intuiciju i znati otići i reci NE!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh