BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

pokušaj, te Latine nisu baš najkonzistentnije osobe na svijetu, možda se uspiješ probiti
Ma to nema veze s konzistententnošću, ja eto nemam nikakve komentare niti ih ikad želim imati. Ako nemaš komentara, vjerojatno i one skuže tko je normalan po komunikaciji, a tko nije, ili traže selfi ili videopoziv kao potvrdu, a ja na ovo drugo pristanem samo ako sam već bio, prije puno vremena, pa onda vjerujem da me zaboravila.

Dakle Valery...prije svega, what you see is what you get, znači slike su 100% prave. Radi sama, nije preko agencije, dopisuješ se sa njom. Provjerava broj i ako imaš lošu recenziju, ako si prijavljen kao policija ili lažna policija, te i ako nemaš nikakve recenzije, najvjerojatnije će te ignorirati. Ona i ja smo jako dobro kliknuli, tu sam koristio jedan mali trik, ja se sa njom naime dopisujem od ponedjeljka, šalim se, komplimenitram joj i to joj se svidjelo tako da je doček bio u stilu - napokon si došao, čekam te danima:ROFLMAO:.
Jako je draga, ljubazna, engleski zapravo dobar za jednu Latinu, tu nemam nikakve zamjerke. Ukoliko si čist, a gledala me dok sam se tuširao i valjda provjeravala jesam li ga dobro oprao, ide i ljubljenje i pušenje bez. Pušenje je solidno, liže i ljubi jaja, kaže da joj se to jako sviđa, sex među sisama je božanstven. Sise su 100% prirodne, jesu se objesile jer ima i godina, no kako nikada nije imala djecu i dalje su pune, mekane, teške, rođene za jebačinu. Mene to jako pali i to volim, netko možda ne, stvar je ukusa. Guza joj je malo nafilana, to mi je odmah i rekla, skinula je masne naslage sa trbuha i bokova i napunila u guzu. To je onaj tip guze koji malo smješno i neprirodno djeluje kada cura stoji uspravno, no kada se postavi u pozu za doggy, sve sjedne savršeno na svoje mjesto. Iskusni jebači će znati o čemu pričam.
Zanimljivi detalj koji još nisam do sada doživio od cure sa kojom sam prvi put. Uglavnom takve gledaju da te čim prije dovedu do vrhunca, najbolje još dok ti puši, da se previše ne muči, a ona me je upozorila dok sam je jebao među sise da nikako ne svršim jer se "želi i malo jebati" :p:p.
Svršio sam u misionarki, njene noge na mojim ramenima, pogled na ove ogromne sise koje poskakuju naprijed/nazad me totalno napalio, nisam se mogao puno kontrolirati.

Kaže da voli sex i da voli svoj posao, jedino je oprezna i pazi koga će pustiti u stan.

Uglavnom, ja ću sigurno ponoviti, kaže da planira još cca dva tjedna ostati u Zagrebu.
Neznam baš
Prošle godine kada je bila u zagrebu je imala ogromnu trbušnu, sad nema ili?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh