BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jel se zna koji hotel? Da nije slucajno Sheraton?
Mislim da je to jedini hotel u toj ulici, mada sam u drugom clanku vidio da pise hostel 🤔, zanimljivo ja sam u draskovicevoj u apartmanima bio sa jednom Argentinkom I dvjema Brazilkama, a ti apartmani su prakticki odmah do Sheratona. Nekako imam osjecaj da ce sad biti opreznije koga primaju, jer ovo nije bilo nasumicno.

Nije bio nitko. Jer to nije independent, nego agencija. Svi ti rusko-ukrajinski oglasi na kojima se navodi datumi pojedinih gradova posjećivanja (na vrhu profila) vodi agencija. Stavljaju lažne slike, a dočeka te neka druga. Ja preskačem takve oglase (a ima ih podosta). Stavljaju slike manekenki, a dočeka te znatno lošija.
Ako već ideš i dočeka te neka osjetno lošija rješenje je - okret na vratima. Samo reci - You are not like pictures from advertisement. I okret. Tako im treba napraviti da se nauče pameti.

To meni nije jasno kak ekipa kojoj otvori druga ženska se ne okrene nego ostane. Oke, ako je bolja pička, onda dobro, ali ekipa koja ostane jer im je glupo otić... Pa vi dajete svoje novce, svojih teško zarađenih 150-200+ eura da vas neko jebe. Nemojte na to nasjedat dečki

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh