Stvarno imaš muda, svaka častJa uzmen od moje cure mob i dopisujem se snjima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno imaš muda, svaka častJa uzmen od moje cure mob i dopisujem se snjima
To mi je neki fetiš. Drugi mirišu noge, dupe sta ja znan. A meni toStvarno imaš muda, svaka čast
Ima ona i vise od 70kg hahahah.i ovako fotošopirana je gadna a i vidi se da je 160cmi i 70kg, kratko i jasno užas
jedan od 3 ponuđene je bila ova:ipak kita , dva različita broja.....
Sad kontaktrirao drugi oglas, agencija ima 3 cure i pitam koje su 3 i pošalje mi slike i niti jedna nije ova iz oglasa![]()
Predebela je, ima 70 kg na onako malu visinu, to treba poslat odmah u mp3.ova bi 200 eura????
kakvi sve morževi znaju isplivat nevjerojatno....
I tata bi sine
Tata žrtvuj se, tako da sin dobije potrebne informacije.I tata bi sine![]()
.
mozda sutra napisem reviewJel' ko probao ovu:
Brko je nešto spominjao, ali ne vidim recenzije.
Uskoro mi stiže paket dinamica, pa moram testirat nove tabletice na svježe meso.
Lorena iliti Lore
Ajde bas top i cijena je ok. Jeli da cim and cof kao sto pise u profilu?Evo jedne brzinske recenzije. Cura sa slika ali jaki fotoshop, drugi profil (Luise) je najbliži realnosti. Dogovor sa pimpom koji te prvo šalje na fake adresu i to kod kafiča(koji kreten), dogovor za 30min/100€. Inače curka mala, petite, nema ni 50kg. Pušenje bez kabanice, i to bilo jako dugo pušenje, radi DT, jako dobro. Ljubi se jezikom, može sve poze, niš ne prigovara. Da se prstenjačit, prst u guzicu... Sad minusi: stan bez klime i upitna higiena, nije me nudila tuširanjem (došao sam istuširan). Nakon završetka sam išao u kupaoni, bio samo jedan istrošen peškir. Odradili punih 30 min, zvoni telefon za kraj, još nisam svršio. Produžili dok nisam. Tako da sve u svemu nije bilo loše.
nisam pitaoAjde bas top i cijena je ok. Jeli da cim and cof kao sto pise u profilu?
koje su 2-3 najpouzdanije da budu jako opuštene? imam rijetku priliku pa da pokušam dogovoriti.
I da sam siguran 100% da mi neće slati poruke više nikad na whapp
ajde daj nam malo više sukrviceeee za nam nam narastu zazubiceeeLorena iliti Lore
top picka
Ova njena frendica na fotki Isa je dno pickaLorena iliti Lore
top picka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|