BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Evo jedne brzinske recenzije. Cura sa slika ali jaki fotoshop, drugi profil (Luise) je najbliži realnosti. Dogovor sa pimpom koji te prvo šalje na fake adresu i to kod kafiča(koji kreten), dogovor za 30min/100€. Inače curka mala, petite, nema ni 50kg. Pušenje bez kabanice, i to bilo jako dugo pušenje, radi DT, jako dobro. Ljubi se jezikom, može sve poze, niš ne prigovara. Da se prstenjačit, prst u guzicu... Sad minusi: stan bez klime i upitna higiena, nije me nudila tuširanjem (došao sam istuširan). Nakon završetka sam išao u kupaoni, bio samo jedan istrošen peškir. Odradili punih 30 min, zvoni telefon za kraj, još nisam svršio. Produžili dok nisam. Tako da sve u svemu nije bilo loše.
Ajde bas top i cijena je ok. Jeli da cim and cof kao sto pise u profilu?

dis is veri gud ekspiriens… cura je independent i komuniciraš s njom a ne s pimpom, odma ti kaže koje su usluge uključene i tako bude. što se tiče akcije reko bi vrlo solidna, surađuje i pita koje pozicije voliš, ljubi se ok ništa specijalno ako je to kome bitno, pušenje mi je teško ocijenit jer meni svako pušenje s kondomom i nije nešto. tijelo je onako prosječno s većim prirodnim sisama i guzicom. ko voli utrenirane latine od 160cm sigurno mu se ova od 180cm neće svidjeti ali sve u svemu prolazna ocjena. i na kraju engleski joj je dobar ako ko hoće o dostojevskom raspravljati s njom. ne gleda na sat i ne požuruje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh