BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

oglas vrijedan paznje
But samo malo, i thought the point of this addiction is to have fun with multiples pički a ne ici samo kod par ili nedaj boze samo jedne
imas top extra komad doma kojoj dolazis svaki dan
yes yes you are rajt...kad sam krenuo u ovu ovisnost krenuo sam s PO i tam došao kod 2 gabora, pa sam se prebacio na ege pa sam bio prvo kod neke tiny hartave brazilke i zatim kod one stare Vike....
e onda mi je već lagano bilo pun kufer da dajem pare za loše pičke, i onda sam naletio na Giu, pa zatim na Viki (Virginiju), Katty i Sabrinu.... zapravo sam samo Katty i Giu ponovio više puta....
kako nemam puno slobodnog vremena, moram ga dobro isplanirat i onda kvalitetno iskoristit....
prošlo ljeto sam imao malo više vremena pa sam eksperimentirao i probao neke koje nisu imale recenzije ovdje....

sad u zadnje vrijeme mi je sve našpanato s vremenom pa mi se niti neda forsat....
već se brusim mjesec dana ali nikako se posložit... možda koji dan u toku radnog vremena iskoristit priliku....

kod jedne independent cure sam morao dosta nekih glupih sitnih provjera proć jer o mom broju nije ništa uspila saznati preko numbstera, tih njihovih grupa i svega čega ne što one imaju

Uopće nevalja cura. Ima lažnu recenziju na stranici koja joj je sređena.
Uopće se ne pridržava dogovora, stalno se izmiće tokom sexa, i naravno dogovorili se za pušenje bez kondoma ja se otuširao kod nje, no tek mi kaže tada da to ne radi a bilo joj je plačeno.
U Zagrebu di je toliko veliki izbor kurvi i to vrlo kvalitetnih, ovu valja izbjegavati. Agencija jedino neka ju pošalje na neki pusti otok da je jebu tamo.

Uopće nevalja cura. Ima lažnu recenziju na stranici koja joj je sređena.
Uopće se ne pridržava dogovora, stalno se izmiće tokom sexa, i naravno dogovorili se za pušenje bez kondoma ja se otuširao kod nje, no tek mi kaže tada da to ne radi a bilo joj je plačeno.
U Zagrebu di je toliko veliki izbor kurvi i to vrlo kvalitetnih, ovu valja izbjegavati. Agencija jedino neka ju pošalje na neki pusti otok da je jebu tamo.
Svaka čast na poštenoj recenziji. Umalo nisam otišao jučer kod dotične. Sad kad vidim negativne recenzije, čak mi je drago što nisam išao. Meni je bila sumnjiva od početka. Slike me jesu napalile, međutim red flag je bio na oglasu traži 100€/pola sta, međutim u komunikaciji traži 120€, a sve ostalo treba dodatno naplaćivati. Na kraju sam je odjebao, sad vidim da sam bio u pravu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh