BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ja jako volim podatke, a oni kazu da je kod prostitutki iz Ukrajine i Rusije prevalencija HIV-a, sifilisa i gonoreje značajno veća nego kod onih iz Brazila. Koliko znam, ni Ruskinje ni Brazilke nisu "crne kao ugalj". E sad, potrazio sam i podatke za prostitutke koje su tamnopute Brazilke, bas da vidim. Istina je da one u odnosu na bijele Brazilke imaju vecu prevalenciju spolnih bolesti (razlozi su dosta siroki, uglavnom socioekonomski, necu sad ulaziti u to), ali ona je jos uvijek manja nego kod Ukrajinki, te posebno Ruskinja koje su apsolutno najrizicnije.
RUSKINJE:
In Moscow, a study on female sex workers (FSWs) in 2020 found high prevalences of several STIs, including Chlamydia trachomatis (8.8%), Trichomonas vaginalis (12.7%), and Mycoplasma genitalium (14.9%). Additionally, 13.9% of FSWs had a lifetime history of syphilis. These findings highlight the vulnerability of FSWs in Moscow to STIs, and suggest a need for targeted interventions.

UKRAJINKE još gore od ruskinja, podaci prije rata, a sad je situacija još gora:
HIV prevalence was 7.1% overall, but only 45.0% of FSWs living with HIV were aware of their HIV status.

RUSKINJE:
In Moscow, a study on female sex workers (FSWs) in 2020 found high prevalences of several STIs, including Chlamydia trachomatis (8.8%), Trichomonas vaginalis (12.7%), and Mycoplasma genitalium (14.9%). Additionally, 13.9% of FSWs had a lifetime history of syphilis. These findings highlight the vulnerability of FSWs in Moscow to STIs, and suggest a need for targeted interventions.

UKRAJINKE još gore od ruskinja, podaci prije rata, a sad je situacija još gora:
HIV prevalence was 7.1% overall, but only 45.0% of FSWs living with HIV were aware of their HIV status.
Vidio sam i te podatke, rat je jako utjecao na nekvalitetu zdravstvene zastite i prevencije. Kako god, znacajno je veci rizik nego kod brazilki.

Danas mi bilo malo dosadno, tj jucer🤣, pa otisao malo do ZGa da.
Na putu prema ZGu dogovorio jednu sa POa

Komunikacija preko whatsappa, sve islo jednostavn, dogovorio termin. Dodem na adresu ajd malo pricekaj. Reko ok pa se cekanje oduzilo na pola sata, lagno okret i dalje u nove izazove

Onda dogovorio s ovom

Dogovor glatko tekao, dosao na adresu i vise ne odgovara. Isto nakon 10ak min cekanja krenuo drugu trazit.

E onda sam dogovorio

Slike njene, iz malo mladih dana, mala guzata bucka. Ovisi kako kada, danas mi je to pasalo.
Lokacija Tresnjevka blizu Selske, dosao na lokaciju odmah otvorila, nisam nista cekao. Apartman uredan, ona isto, odmah krenuli na akciju. Ljubi se, oral moze bez i dosta dobar, aktivna, moze i malo grublje, malo se preznojili nema klime u sobi. Od mene prolazna ocijena, da skine koju kilu bila bi vrhunska.

Danas mi bilo malo dosadno, tj jucer🤣, pa otisao malo do ZGa da.
Na putu prema ZGu dogovorio jednu sa POa

Komunikacija preko whatsappa, sve islo jednostavn, dogovorio termin. Dodem na adresu ajd malo pricekaj. Reko ok pa se cekanje oduzilo na pola sata, lagno okret i dalje u nove izazove

Onda dogovorio s ovom

Dogovor glatko tekao, dosao na adresu i vise ne odgovara. Isto nakon 10ak min cekanja krenuo drugu trazit.

E onda sam dogovorio

Slike njene, iz malo mladih dana, mala guzata bucka. Ovisi kako kada, danas mi je to pasalo.
Lokacija Tresnjevka blizu Selske, dosao na lokaciju odmah otvorila, nisam nista cekao. Apartman uredan, ona isto, odmah krenuli na akciju. Ljubi se, oral moze bez i dosta dobar, aktivna, moze i malo grublje, malo se preznojili nema klime u sobi. Od mene prolazna ocijena, da skine koju kilu bila bi vrhunska.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh