BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Želim reći da pljuje po nama a onda se vrati. Razgovarao sam s nekim kolegama u privat. I vjerojatno sam od nje skupio herpu
meni je rekla da se ne nabijam jer iman velikog onda sam joj rekao da ne sere jer to nije istina onda je rekla da ih je krcato bilo prije mene i nakon toga je skužila što je rekla pa izjavi bolje da svašta ne govorim. ugl. kod nje je promet velik nije ni čudno da si pokupio nešto

meni je rekla da se ne nabijam jer iman velikog onda sam joj rekao da ne sere jer to nije istina onda je rekla da ih je krcato bilo prije mene i nakon toga je skužila što je rekla pa izjavi bolje da svašta ne govorim. ugl. kod nje je promet velik nije ni čudno da si pokupio nešto
Lizao je picku kurvi, a to nije dobra ideja. I kod orala se moze svasta pobrati, posebice kad si aktivna strana.

Kakve veze ima što je crna, majke ti mile.
Ne znači nužno da je došla direkt iz afrike.
Na zapadu imaš crne osobe koje su tamo i rođene. Vidi se da se nisi maka dalje od susjednog kvarta cili život.
Nemoj vrijeđat kompa. Možeš putovat svijetom čitavi život i dalje bit zatucana budala, a možeš i pročitat koju knjigu o genetici, medicini ili kolonijalizmu pa će ti bit jasno o ćemu pričam.

Prika putovao malo na brodu, bio preko oceana i odma misli da je poliglota i kozmopolit.
Ajde muči tamo dolje, jedi svoju blitvu jaši magare i prst u pak dinamo prvak.

JER JA IMAM SIFILIS JA IMAM SIIIDUUU, NEMAM KURTONAAA, JEBEM TORCIDUUU.
Šalim se, imam samo herpu, dobio od crnog orangutana jer sam primitivac koji jebe majmune

Pa i od ljubljenja možeš dobiti. Nema tu pravila. A i crna je ko ugalj. Tu je odma veći rizik za bolesštine
Ja jako volim podatke, a oni kazu da je kod prostitutki iz Ukrajine i Rusije prevalencija HIV-a, sifilisa i gonoreje značajno veća nego kod onih iz Brazila. Koliko znam, ni Ruskinje ni Brazilke nisu "crne kao ugalj". E sad, potrazio sam i podatke za prostitutke koje su tamnopute Brazilke, bas da vidim. Istina je da one u odnosu na bijele Brazilke imaju vecu prevalenciju spolnih bolesti (razlozi su dosta siroki, uglavnom socioekonomski, necu sad ulaziti u to), ali ona je jos uvijek manja nego kod Ukrajinki, te posebno Ruskinja koje su apsolutno najrizicnije.

Ja jako volim podatke, a oni kazu da je kod prostitutki iz Ukrajine i Rusije prevalencija HIV-a, sifilisa i gonoreje značajno veća nego kod onih iz Brazila. Koliko znam, ni Ruskinje ni Brazilke nisu "crne kao ugalj". E sad, potrazio sam i podatke za prostitutke koje su tamnopute Brazilke, bas da vidim. Istina je da one u odnosu na bijele Brazilke imaju vecu prevalenciju spolnih bolesti (razlozi su dosta siroki, uglavnom socioekonomski, necu sad ulaziti u to), ali ona je jos uvijek manja nego kod Ukrajinki, te posebno Ruskinja koje su apsolutno najrizicnije.
Mislio sam reci da ni Ruskinje ni Ukrajinke nisu "crne kao ugalj", iz nekog razloga ne da mi edit, ali valjda je jasno sto sam htio napisati...

Source "trust me bro"-

Anyway fulao si subjekt ali dobro. Nisu kolonizatori dobrovoljno otišli niti su ih ratom istjerali. A najveći broj indijanaca nije umro ni od sjekire ni puške već od bolesti. Herpesa ima više od 20 vrsta, a svaka vsta još ima svoje varijetete.
Rase se razlikuju u fizičkim i mentalnim karakteristikama. Naravno da ima izuzetaka ali govorim o prosjeku kojeg najviše ima. Ako uzmemo u obzir i lokalitet na kojem rasa obitava onda još više specificiramo stupanj prilagodbe odnosno ranjivosti na određene bolesti. Zato će od istog komarca albanac dobit malariju dok crnčugi iz sudana neće biti ništa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh