Sretnik412
New member
Zbog takvih ekipa prestane pisat recenzije. Debilcina i debilni komentarBezveze cura za max 90 Eura sat..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog takvih ekipa prestane pisat recenzije. Debilcina i debilni komentarBezveze cura za max 90 Eura sat..
Pa vidi mi fotku nakazo...Rodio te debilZbog takvih ekipa prestane pisat recenzije. Debilcina i debilni komentar
Ruzna, mislim pogledaj mene...Za moj profil ruzna faca...Savršena.
Bio je jedan loš komentar na nju,al ocito izbrisala
Pa kako kazu, nije vazno sto se kaze, nego tko kaze. Povrsnim pogledom na njegove postove vidi se da nema niti jednu recenziju, nastupa bezobrazno i uvredljivo, ratnik izaa tipkovnice.. Znaci. pas laje, karavane prolaze...Zbog takvih ekipa prestane pisat recenzije. Debilcina i debilni komentar
E da si napisao Koji su to oglasi mozda bi ti netko I mogao pomociEkipa, slao sam poruku pet cura s EGE, sve su 150/60, sve do jedne su mi dale istu adresu. Jel moguće da su sve u ogromnom stanu (ima ih po ZG) ili je veća šansa da pimp koristi različite profile, navuče te, dočeka te neka treća pa APP?
Ne da mi se opet zajebavat s fejk profilima i pimpovima, zadnja dva puta su mi prisjela.
Ti si egzoticni specijalacAjde postavite fotku na profil kao sto sam ja, pa da se bolje vidimo...Sto ste svi anonimni..Zena je ruzna u faci, to je moje misljenje...Meni je Sime Elez frajer a vi ga sigurno mrzite jer ste ljubomorni...Ja sam samo iskren i volim egzoticne face...
Ne pridaji mu pažnju, uspio je napisati jedan od najglupljih i najbespotrebnijih postova koje sam vidio ovdje, a znamo da je konkurencija jebena. Daljnja rasprava s takvim tipom je uzaludna.Ti si egzoticni specijalac
Šime Elez! Savršeni? Produkcija mu nalazi smještaj, djevojke, oblači ga, šminka, hrani... Vidin ga po Splitu, posvuduša. U stvarnosti živi s mamom i tatom. Nezaposlen, završena srednja prirodoslovna. Mi smo frajeri. Stari, debeli, dlakavi. Nemamo mišiće. Ali imamo ono šta dame s ovih stranica vole, a nema savršeni, vjerojatno ni ti. Eure, ojro,Ajde postavite fotku na profil kao sto sam ja, pa da se bolje vidimo...Sto ste svi anonimni..Zena je ruzna u faci, to je moje misljenje...Meni je Sime Elez frajer a vi ga sigurno mrzite jer ste ljubomorni...Ja sam samo iskren i volim egzoticne face...
Haubica 155...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |