Prdonja
Well-known member
Da mi je znati koja budala će platiti 4000. Šta dotična glupača misli da smo mi ATM mašine?Pogledaj i cijenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi je znati koja budala će platiti 4000. Šta dotična glupača misli da smo mi ATM mašine?Pogledaj i cijenu
RUSKINJE:Ja jako volim podatke, a oni kazu da je kod prostitutki iz Ukrajine i Rusije prevalencija HIV-a, sifilisa i gonoreje značajno veća nego kod onih iz Brazila. Koliko znam, ni Ruskinje ni Brazilke nisu "crne kao ugalj". E sad, potrazio sam i podatke za prostitutke koje su tamnopute Brazilke, bas da vidim. Istina je da one u odnosu na bijele Brazilke imaju vecu prevalenciju spolnih bolesti (razlozi su dosta siroki, uglavnom socioekonomski, necu sad ulaziti u to), ali ona je jos uvijek manja nego kod Ukrajinki, te posebno Ruskinja koje su apsolutno najrizicnije.
Vidio sam i te podatke, rat je jako utjecao na nekvalitetu zdravstvene zastite i prevencije. Kako god, znacajno je veci rizik nego kod brazilki.RUSKINJE:
In Moscow, a study on female sex workers (FSWs) in 2020 found high prevalences of several STIs, including Chlamydia trachomatis (8.8%), Trichomonas vaginalis (12.7%), and Mycoplasma genitalium (14.9%). Additionally, 13.9% of FSWs had a lifetime history of syphilis. These findings highlight the vulnerability of FSWs in Moscow to STIs, and suggest a need for targeted interventions.
UKRAJINKE još gore od ruskinja, podaci prije rata, a sad je situacija još gora:
HIV prevalence was 7.1% overall, but only 45.0% of FSWs living with HIV were aware of their HIV status.
Kompa blamiraš seNemoj vrijeđat kompa. Možeš putovat svijetom čitavi život i dalje bit zatucana budala, a možeš i pročitat koju knjigu o genetici, medicini ili kolonijalizmu pa će ti bit jasno o ćemu pričam.
cijena joj 300/1 za incall, kakvih 4000Da mi je znati koja budala će platiti 4000. Šta dotična glupača misli da smo mi ATM mašine?
Na oglasu stavila 4000 za 12 sati. Jes, kad se to podijeli ispadne 333 na sat. Ukratko, glupača. Iz principa ne plaćam toliko jer nisam ATM mašina. Nađu se puno bolje za puno jeftinije. Ko je jebe.cijena joj 300/1 za incall, kakvih 4000.
Za Jessicu ako se dobro sjecam nisu bile dobre recenzije, da doceka netko drugi. To ovako po sjecanju mozda grijesim
Danas mi bilo malo dosadno, tj jucer, pa otisao malo do ZGa da.
Na putu prema ZGu dogovorio jednu sa POa
![]()
Lidija33. Zagreb, centar. Uzivo pravo drustvo samo za situiranu gospodu.🔞
Ovo sam ja 🔝.Ako ti se dopada sta vidis i zelis opusteno druzenje,javi se, moze i wap . Samo uzivo i samo ozbiljni !…www.oglasnik.hr
Komunikacija preko whatsappa, sve islo jednostavn, dogovorio termin. Dodem na adresu ajd malo pricekaj. Reko ok pa se cekanje oduzilo na pola sata, lagno okret i dalje u nove izazove
Onda dogovorio s ovom
Dogovor glatko tekao, dosao na adresu i vise ne odgovara. Isto nakon 10ak min cekanja krenuo drugu trazit.
E onda sam dogovorio
Slike njene, iz malo mladih dana, mala guzata bucka. Ovisi kako kada, danas mi je to pasalo.
Lokacija Tresnjevka blizu Selske, dosao na lokaciju odmah otvorila, nisam nista cekao. Apartman uredan, ona isto, odmah krenuli na akciju. Ljubi se, oral moze bez i dosta dobar, aktivna, moze i malo grublje, malo se preznojili nema klime u sobi. Od mene prolazna ocijena, da skine koju kilu bila bi vrhunska.
Dosadno mi a ovo mi se cinilo zanimljivo. Uvjek se mozes okrenuti ako nije zadovoljavajuce naNe znam zašto se zajebavaš sa plavim pored EGE-a?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|