Pozz ekipa dali ima itko ikakve info o doticnoj... planiram otići danas pa ako ima neko neke info.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad je upravo bila recenzija o njoj. Prolistaj malo.Pozz ekipa dali ima itko ikakve info o doticnoj... planiram otići danas pa ako ima neko neke info.
Trebao si otici, mala se uzivi, gura jezik kao da nema sutra, jahanje 10/10, atmosfera 10/10, u dogiju pogled savrsen na to maleno dupe. Ona je na slikama. Engleski slab ali mala voli sto radi tako da nema potrebe.Razmisljao sam o njoj dok je bila u Zagrebu, ali nisam bio. Ako se vrati mogao bih je posjetiti.
na poruke pisu da je cum on face 50 extra a oral bez i sad tiu znaj
nije mi jasan oglas kaze doplata za oral bez i ljubljnje gfe ukljucen i cim i cif ukljucen? znaci u usta mouzes svrsit al bez kondoma nema pusenja ak ne doplatis ne kužim
Izabela,laisAjd navedi par njih za 100€.
Linkovi?Izabela,lais
Jebi ga,tko bi nasaoLinkovi?
CeciliaIzabela,lais
Koja Isabella? Ima ih dvije pa ako ju mozes opisati.Izabela,lais
Ja kad sam pitao za GFE kaže da ne radi...
nije mi jasan oglas kaze doplata za oral bez i ljubljnje gfe ukljucen i cim i cif ukljucen? znaci u usta mouzes svrsit al bez kondoma nema pusenja ak ne doplatis ne kužim
Pravih azijatkinja kod nas nema, mislim da nikad nije ni bilo, ima samo lažnih profila iza kojih su latinke ili ukrainkeDobro da nisam otišao i trošio vrijeme... Ali da baš nikad nema ni jedne Azijatkinje![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|