BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Kad smo kod laznjaka na EGE-u ima agencija sa sjedistem u Zagrebu I djevojke u vise gradova I zemalja . Radi se satisfaction zone. Ono ni za jednu djevojku od the agencija nema ni jedna recenzija, pa se pitam je li I jedan od tih oglasa legitiman??

Ne znam cemu ovoliko profila ali dobro. Lagan dogovor s pimpom, ne zajebava. Jedino nudio cimericu, ali nisam ju uspio pronaci na EGE. Valjda ta ima manje posla. Nisam ju vidio uzivo, ali na slikama mi nije licila nesto.

A ova mala izgleda bolje nego na slikama. Bomba tijelo, sise prirodne. Rane dvadesete bih rekao.

Akcija super. Da se ljubit ali nije dala da joj guram prstice u picku. Engleski kao nesto nabada ali sve je to goli kurac.

Sve u svemu dobro, ako se ne popravi izbor kurvi mozda odem opet na ovu.

Ne znam cemu ovoliko profila ali dobro. Lagan dogovor s pimpom, ne zajebava. Jedino nudio cimericu, ali nisam ju uspio pronaci na EGE. Valjda ta ima manje posla. Nisam ju vidio uzivo, ali na slikama mi nije licila nesto.

A ova mala izgleda bolje nego na slikama. Bomba tijelo, sise prirodne. Rane dvadesete bih rekao.

Akcija super. Da se ljubit ali nije dala da joj guram prstice u picku. Engleski kao nesto nabada ali sve je to goli kurac.

Sve u svemu dobro, ako se ne popravi izbor kurvi mozda odem opet na ovu.

Tenks for review. Reci mi za kolegicu. Jel ova:

Čitam za ovu tri pozitivne reze,i onda jedna negativna reza,kao hladna, samo jedan oucaj u sat vremena. Ima li itko jos ista reci za nju?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh