Ponukan recenzijom od kolege, posjetio sam mlađahnu nam damu i odma ću reći da su njene slike na profilu
Okej prostor na trešnjevci, dogovor vrlo lagan, dopisivanje definitivno s agencijom, 150€/30 minuta
Doček u štiklama i crnoj haljinici pa sam joj odma ispipao to prćasto dupe fino preko te haljinice i odmah ju upitao dopušta li francuski poljubac te joj i demonstrirao na koji način očekujem tu uslugu koju sam ranije dog s agencijom. Nije se bunila te smo se fino odma izljubili pri cemu je mrvu ukljucila i jezik.
Brzinsko tuširanje tijekom kojega mi se odma čvrsto uspravio na samu pomisao sto me u sobi čeka, brzinsko brisanje s čistim ručnikom i pravac soba.
Početak laganim maženjem i ljubljenjem gdje sam vise manje ja inicirao akciju, ali moram ju pohvaliti da se voli sama dirat po pici sto me jos dodatno uzbudjuje.
Krenuli smo s laganom misionarkom tijekom koje se isto tu i tamo dira po pici, okrećem ju na bok i onako poluzguza zboka joj ga stavljam, bas fino…sama nudi doggy i bas izgleda kao da uziva u njemu…pri kraju nataknula se na njega i okrenula mi ledja i doslovno smo tako proveli par minuta do alarma (kojeg je navila prije pocetka akcije) kojeg je neko vrijeme zanemarivala ali smo u jednom trenu stali. Dopustila mi je COB na kraju i gotova prica.
Na kraju smo malo razgovarali na krevetu pri cemu je ona sjedila sasvim gola i stvarno ima lijepo tijelo i sise koje bas zovu na lizanje.
Malo je skupljala noge dok sam joj pokusao lizat picu, ali je na kraju to nekako dopustila nakon sto sam ju pitao i ono sto bih naglasio kome je bitno, a meni je, nemojte ocekivati ne znam kakvo ljubljenje s jezikom jer cini mi se da nije najveci fan toga.
Nećkam se da li ponoviti ili možda probati nešto drugo u narednim danima….stay tuned