Ti baš nisi prebistar, zar ne? Nekolicina nas ne bi ni reagiralo da kreteni kao ti i brickprick ne daju sebi na važnosti pišući kojekakve gluposti. Niti ste jebači ni psiholozi. Manite se pizdarija.Koji je tebi kurac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti baš nisi prebistar, zar ne? Nekolicina nas ne bi ni reagiralo da kreteni kao ti i brickprick ne daju sebi na važnosti pišući kojekakve gluposti. Niti ste jebači ni psiholozi. Manite se pizdarija.Koji je tebi kurac?
Kako ne shvaćaš, ne brani se samo jedna cura.. Ako ćemo o Bruni, je li stvarno zaslužila da ju se razvlači po forumu ovako, i čime? Jesu li neke druge zaslužile da im se javno objavljuju Instagram profili? Jesu li neke zaslužile da ih se lažno optužuje da prenose SPB? Ponavljam, ostavite se pizdarija.. nitko ovim neće ništa dobit..Ali šta je to točno napisano?Stvarno mi nije jasno da se tu toliko brani jedna cura koju dnevno pregazi 10 frajera samo zato jer se jebe dobro.Ja bih prvi mogao napisati svašta o njoj privatno a napisao sam samo da je čudna i pije lijekove i kako je to neko veliko otkrivanje intime?Volio bih da i ti i svi dragi forumaši is Splita ste čuli kako je meni zadnji put pričala za Split i ljude iz Splita pa bih te pitao onda jer bi je tako zdušno branio.A šta se tiče doprinosa na forumu mislim da ih nema puno šta su pisali vise od mene pogotovo prije jer sada niti imam toliko vremena i ono još bitnije volje ali neko tko je bio sigurno bar s 200+ cura s EGEa u zadnjih 4,5 godina a s puno njih i privatno onda mislim da imam pravo za nekoga reci da je čudan
E moj Merkure, ništa nisi naučio..Ma daj molim te seru debili bezveze i spamaju temu nepotrebno. Ne, nije zbog mene forum otisao u kurac vec zbog takvih debila poput njih sto se uvrijede jer je netko rekao nesto o njihovoj najdrazoj kurvi pa imaju potrebu srat i moralizirat jos 3 stranice poslije... Bruna je svima rekla da je bipolarna to je 1/1 cinjenica i ne, zbog mog komentara (na druge cure btw), nece se dogoditi da se nece vratiti tako da cete imat priliku umakat i glumit joj psihologa jos x puta sigurno. Ja prestajem vise o ovoj temi jer je spamanje totalno nepotrebno, a simpovima jos jednom srdacan pozdrav iz dubine jaja![]()
Ja sam zahvalan kolegama na iznošenju informacija, iako su mogle biti malo manje direktne pa da se ostatak sazna preko privatnih poruka. Osobno sam par puta mislio otići kod nje, ali se ipak čini kao prevelika lutrija.Ti baš nisi prebistar, zar ne? Nekolicina nas ne bi ni reagiralo da kreteni kao ti i brickprick ne daju sebi na važnosti pišući kojekakve gluposti. Niti ste jebači ni psiholozi. Manite se pizdarija.
E moj Farde, nisi naučio ni ti, kao ni ja. Netko puno pametniji od nas je odavno rekao, da bi razgovor bio uspješan, mora se odvijati na nivou inteligencije glupljega. Kraj priče.E moj Merkure, ništa nisi naučio..![]()
Nisam stigao ranije napisati recenziju, ali nikako ne želim ostati dužan, pogotovo radi ekipe koja je dala preporuku.
Kako profil više nije aktivan, radi se o ovoj curi, da ne bude zabune:
![]()
Apartman: čist, uredan, sama u stanu, tuš pa akcija
Cijena: 200 + 50 owo
Izgled: 9/10
Usluga: 9/10
Nakon dugog praćenja foruma i jednog neuspješnog pokušaja, ovo mi je bilo prvo pravo EGE iskustvo, pa možda neću biti najobjektivniji i nemam ju s kime usporediti, ali meni je Naomi bila top. Od početka ugodna, simpa, susretljiva i stvorila super atmosferu. Prelijepa je, čista nježna koža, velike sočne crnačke usne i voli se ljubiti, pravi GFE, to mi je baš trebalo. Pušenje odlično, čvrsto, s puno sline, liže i jaja. Ne da da ju ližem, al da da ju diram i napalim, nakog čega mijenjamo par poza i ona uz mene i svoju igračku obilato svršava. Brazilka koja je živjela u Londonu i super priča engleski, svakako za preporučiti i ponoviti. Drago mi je da sam skinuo EGE junf i veselim se sljedećim curama.
Hvala svima na odličnoj preporuci.
Kako mozes lizati picku kurvi?! Ja to nikad ne radim, nije ni cudo da si nesto pokupio. Nista morat ces sa herpesom zivjeti do kraja zivota, jer za to nema lijeka.Ovo mi izgleda kao nažicana recenzija s njezine strane obzirom da sam nedavno vidio jednu negativnu na njezinom ege profilu.
Nisam 100% zato ne mogu tvrditi da je od nje, ali meni je dala da ju ližem i sad prije par dana, nakon što sam bio s njom mi izbio herpes. Prvi puta u životu.. prije nje sam bio kod ukrajinke s agencije ali pola sata i nisam lizao.
Ovo kad čitam da ljudi pišu da ne da lizat mi još više baca sumnju da mi ga je ona posijala. Osveta za kolonijalizam. Sad one nama donose bolesti.
Dr. mi je rekla da herpes može ostati dugo neaktivan u tijelu i da ne mora značiti da sam ga sad pokupio. Takodjer je rekla da se može pokupiti čak i ako je druga osoba zaražena a nema simptoma. Tak da nisam pametan i apstiniram neko vrijeme od ovog hobija. A vi se pazite. Sreća pa nemam ženu
A da je kod nje ko na kolodvoru, je. Ja sam se mimoišo s dečkom u zgradi. Iako je tamo više apartmana pa može bit da nije išo od nje, ali ko što je neko već napisao soba je smrdila po ustajalom znoju.
Za nju mi je Carol pričala da je zmija. Da kajla čak i frendice. Zna se da ih većina ne voli katty i manu ali očito se brazilke i međusobno ne podnose i prijavljuju jedna drugu.
Puno bistriji san od tebe lapane.Ti baš nisi prebistar, zar ne? Nekolicina nas ne bi ni reagiralo da kreteni kao ti i brickprick ne daju sebi na važnosti pišući kojekakve gluposti. Niti ste jebači ni psiholozi. Manite se pizdarija.
jomaland je sve lipo reka, a st forum izgleda ima novi biser. I rest my casePuno bistriji san od tebe lapane.
Ja san se nadoveza na informacije o Bruni, da san tia moga san to objavit ima misec dana. Neke stvari ljudi zaslužuju znati.
Bruna će opet doć i radit, a ako ti je toliko napeta triba bi mi zahvalit jer bi ti mogla bit još dostupnija.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|