BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bravo tak treba. Jebote stari ti si se pol dana voziko da dodes do kurve kakvu si htio. I jos kad si dobio, pol stvari ti neda i jos higijena 0 i ima druge likove u stanu hahahah.

Odjebi to sve, takve treba samo opljackat i nis drugo da se ne vracaju vise ovdje.

Znaci kod ove mayke stari moj, platio 300€ 1h, osto 2h jer em sam se vise puta otusirao, dala mi je masazu, kaze nema veze za vrijeme,

Kad dolazis bas tebe ceka, ne pozove vise ljudi pa da nekog ostavi pred vratima, kad dodes kod nje, ima svega, bez gluposti ovo je ekstra itd. Tak treba bit a ne ove gluposti i navlacenja jebo im pas mater vise.
Cisto disclaimer: nisam nikoga opljackao. Mobitel sam joj uzeo u ruku za slucaj da krene kenjat da nece vratit pare. Kako je vratila tako sam i ja mobitel samo odlozio.

Isto tako nemam apsolutno nista protiv Brune, a ovim simpovima i debilima koji se zaljubljuju u kruve mogu porucit da mi se napuse kurca. Pa mi koji idemo na kurve nismo normalni, a one su jos na ntu luđe od nas. I sto je kurva luđa bolji je seks. Mogao bi svakakvih prica ispricat o vrlo popularnim kurvama s ovog foruma tipa Ruby, ali cu sutjeti da se ne bi koji simp naljutio ✌️😂

Cisto disclaimer: nisam nikoga opljackao. Mobitel sam joj uzeo u ruku za slucaj da krene kenjat da nece vratit pare. Kako je vratila tako sam i ja mobitel samo odlozio.

Isto tako nemam apsolutno nista protiv Brune, a ovim simpovima i debilima koji se zaljubljuju u kruve mogu porucit da mi se napuse kurca. Pa mi koji idemo na kurve nismo normalni, a one su jos na ntu luđe od nas. I sto je kurva luđa bolji je seks. Mogao bi svakakvih prica ispricat o vrlo popularnim kurvama s ovog foruma tipa Ruby, ali cu sutjeti da se ne bi koji simp naljutio ✌️😂
Podsjećaš me na onog retardiranog Merkura, iskreno ne bi me iznenadilo da je otvorio novi profil. A ako niste ista osoba, toplo preporučam da si uzajamno popušite. 😂😂

Opjevana već sto puta pa samo da potvrdim pozitivna iskustva, danas sam je prvi put probao, prostor u strogom centru, ne odgovara ona na poruke, ali nije ni agent nego je zadužila jednu prijateljicu da joj bude telefonista

Dogovor jako lagan, zajeb je što mora osobno izać po tebe na ulazna vrata, a masa je ljudi okolo obzirom na lokaciju, ali kaze mi da sutra mijenja apartman koji ce isto bit u centru

Akcija odlična, sve standardne poze, jako aktivna, ti doslovce ne moraš ništa radit, ona će te sama izjebat :), u pauzi tuširanje, top kupaonica i čisti ručnici, ona se isto tušira između pucnjeva, higijena joj je opcenito top, cijela je mirišljava, malo popričali nakon prvog pucnja o svemu i svačemu, ponovno akcija i opet tuširanje ako oćeš na kraju, nema žurbe, nema gledanja na sat, jako dobro iskustvo

Cijena je 200 EUR za sat vremena

Svaka čast. Ovo treba biti primjer drugima. Neka i one gube vrijeme i živce, valjda će se naučiti pameti.
A s ovom starom kurabom manu nisi niš pogrješio. Ima baš ogromno dupe, nekog to rajca i droljasta je samo u početku da te privuče, kasnije mrtvo puhalo - pasiva, čeka da odradiš. Malo se pravi da ne zn engleski, pa brzo skuži i tako..

Kad već pišem napisat ću i kratki osvrt za giu koju su tu hvalili. Mala narkomanka ne izgleda loše. Ali za 220E također previše pasivna. I radi ko na traci. Pslije mene se samo obukla u istu opravu i čekala drugog....
zašto narkomanka?

od kad je to marihuana droga?

Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.

Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.
Eto, jebaču, dočeka si svojih 5 minuta slave.. Jel se sad osjećaš bolje? 😂

Tu lunu sam bio jednom dogovorio dočekala me neka starija tetovirana i sad ja joj velim nisi sa slike, sorri. Ona kao čekaj malo, i pozove neku mladju sličnu luni i ja izdaleka osjetimm zadah približim joj se malo samo da pomirišem ona se izmakne kao no kissing before paying, ja reko no i just wanted to smell your breath. Tnx for the offer i must go. I zbrisao. Inače na toj adresi u draškovićevoj ih ima minimalno 3 i sve su loše higijene i kvalitete. Izbjegavati ih. A imaju valjda sve skupa 15 različitih oglasa. I pimp nagovara svaki puta daj dodi ova ti je bomba, i neke gluposti da se vratiš
tako je to je bilo u draškovićevoj, baš neki osjećaj kad uđeš u apartman da je prometno ko na kolodvoru ali dobro to je zadnji put da sam ostao i nisam se okrenuo jer sam dobio krivu žensku, neće se ponoviti

Jbg, sad moras reci koja joj je ta mana. :ROFLMAO:

Triba tebe i ostale šupke nabit nogom koji imate potribu dobit na važnosti iznoseci nebitne stvari.oces li mozda dobit medalju za to ili postat ministar vanjskih poslova?To je nevažno jer tebi nece doc do glave nikad da zbog ovakvih postova se svašta može desit..ni prva ni zadnja koja će doc u HR poslom,ali zašto im dat razlog da se ne vrati?
Opet ponavljam,forum se zbog likova ko šta si ti i nekolicina drugih debila pretvorio u teško teško sranje

Jebači, imam dva pitanja za one koji su posjetili čokoladicu Naomi
1. Radi li sama u stanu ili ih je više?
2. Jel se da lizati?
Unaprijed hvala!
Nisam stigao ranije napisati recenziju, ali nikako ne želim ostati dužan, pogotovo radi ekipe koja je dala preporuku.

Kako profil više nije aktivan, radi se o ovoj curi, da ne bude zabune:
0qLywW.png

Apartman: čist, uredan, sama u stanu, tuš pa akcija
Cijena: 200 + 50 owo
Izgled: 9/10
Usluga: 9/10

Nakon dugog praćenja foruma i jednog neuspješnog pokušaja, ovo mi je bilo prvo pravo EGE iskustvo, pa možda neću biti najobjektivniji i nemam ju s kime usporediti, ali meni je Naomi bila top. Od početka ugodna, simpa, susretljiva i stvorila super atmosferu. Prelijepa je, čista nježna koža, velike sočne crnačke usne i voli se ljubiti, pravi GFE, to mi je baš trebalo. Pušenje odlično, čvrsto, s puno sline, liže i jaja. Ne da da ju ližem, al da da ju diram i napalim, nakog čega mijenjamo par poza i ona uz mene i svoju igračku obilato svršava. Brazilka koja je živjela u Londonu i super priča engleski, svakako za preporučiti i ponoviti. Drago mi je da sam skinuo EGE junf i veselim se sljedećim curama.
Hvala svima na odličnoj preporuci.

Triba tebe i ostale šupke nabit nogom koji imate potribu dobit na važnosti iznoseci nebitne stvari.oces li mozda dobit medalju za to ili postat ministar vanjskih poslova?To je nevažno jer tebi nece doc do glave nikad da zbog ovakvih postova se svašta može desit..ni prva ni zadnja koja će doc u HR poslom,ali zašto im dat razlog da se ne vrati?
Opet ponavljam,forum se zbog likova ko šta si ti i nekolicina drugih debila pretvorio u teško teško sranje
Ali šta je to točno napisano?Stvarno mi nije jasno da se tu toliko brani jedna cura koju dnevno pregazi 10 frajera samo zato jer se jebe dobro.Ja bih prvi mogao napisati svašta o njoj privatno a napisao sam samo da je čudna i pije lijekove i kako je to neko veliko otkrivanje intime?Volio bih da i ti i svi dragi forumaši is Splita ste čuli kako je meni zadnji put pričala za Split i ljude iz Splita pa bih te pitao onda jer bi je tako zdušno branio.A šta se tiče doprinosa na forumu mislim da ih nema puno šta su pisali vise od mene pogotovo prije jer sada niti imam toliko vremena i ono još bitnije volje ali neko tko je bio sigurno bar s 200+ cura s EGEa u zadnjih 4,5 godina a s puno njih i privatno onda mislim da imam pravo za nekoga reci da je čudan

Tu lunu sam bio jednom dogovorio dočekala me neka starija tetovirana i sad ja joj velim nisi sa slike, sorri. Ona kao čekaj malo, i pozove neku mladju sličnu luni i ja izdaleka osjetimm zadah približim joj se malo samo da pomirišem ona se izmakne kao no kissing before paying, ja reko no i just wanted to smell your breath. Tnx for the offer i must go. I zbrisao. Inače na toj adresi u draškovićevoj ih ima minimalno 3 i sve su loše higijene i kvalitete. Izbjegavati ih. A imaju valjda sve skupa 15 različitih oglasa. I pimp nagovara svaki puta daj dodi ova ti je bomba, i neke gluposti da se vratiš
Izgleda da su manje više sve sa EGE-a u Draškovićevoj...

imam jedno pitanje za iskusne, vidim dosta cura da kod nas naplaćuju 200-300 eura po satu i onda te dotične odu u grčku/portugal ili bilo gdje drugdje i vidim da su 50-100 eura jeftinije

imam jedno pitanje za iskusne, vidim dosta cura da kod nas naplaćuju 200-300 eura po satu i onda te dotične odu u grčku/portugal ili bilo gdje drugdje i vidim da su 50-100 eura jeftinije
Vrlo jednostvno; ponuda i potražnja. Kod nas je slabija ponuda dobrih cura i svi se javljaju istima -> cijena gore.
U grčkoj je velika konkurencija -> cijena dolje

Ali šta je to točno napisano?Stvarno mi nije jasno da se tu toliko brani jedna cura koju dnevno pregazi 10 frajera samo zato jer se jebe dobro.Ja bih prvi mogao napisati svašta o njoj privatno a napisao sam samo da je čudna i pije lijekove i kako je to neko veliko otkrivanje intime?Volio bih da i ti i svi dragi forumaši is Splita ste čuli kako je meni zadnji put pričala za Split i ljude iz Splita pa bih te pitao onda jer bi je tako zdušno branio.A šta se tiče doprinosa na forumu mislim da ih nema puno šta su pisali vise od mene pogotovo prije jer sada niti imam toliko vremena i ono još bitnije volje ali neko tko je bio sigurno bar s 200+ cura s EGEa u zadnjih 4,5 godina a s puno njih i privatno onda mislim da imam pravo za nekoga reci da je čudan
Ma daj molim te seru debili bezveze i spamaju temu nepotrebno. Ne, nije zbog mene forum otisao u kurac vec zbog takvih debila poput njih sto se uvrijede jer je netko rekao nesto o njihovoj najdrazoj kurvi pa imaju potrebu srat i moralizirat jos 3 stranice poslije... Bruna je svima rekla da je bipolarna to je 1/1 cinjenica i ne, zbog mog komentara (na druge cure btw), nece se dogoditi da se nece vratiti tako da cete imat priliku umakat i glumit joj psihologa jos x puta sigurno. Ja prestajem vise o ovoj temi jer je spamanje totalno nepotrebno, a simpovima jos jednom srdacan pozdrav iz dubine jaja 😂😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh