Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto narkomanka?Svaka čast. Ovo treba biti primjer drugima. Neka i one gube vrijeme i živce, valjda će se naučiti pameti.
A s ovom starom kurabom manu nisi niš pogrješio. Ima baš ogromno dupe, nekog to rajca i droljasta je samo u početku da te privuče, kasnije mrtvo puhalo - pasiva, čeka da odradiš. Malo se pravi da ne zn engleski, pa brzo skuži i tako..
Kad već pišem napisat ću i kratki osvrt za giu koju su tu hvalili. Mala narkomanka ne izgleda loše. Ali za 220E također previše pasivna. I radi ko na traci. Pslije mene se samo obukla u istu opravu i čekala drugog....
Eto, jebaču, dočeka si svojih 5 minuta slave.. Jel se sad osjećaš bolje?Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.
tako je to je bilo u draškovićevoj, baš neki osjećaj kad uđeš u apartman da je prometno ko na kolodvoru ali dobro to je zadnji put da sam ostao i nisam se okrenuo jer sam dobio krivu žensku, neće se ponovitiTu lunu sam bio jednom dogovorio dočekala me neka starija tetovirana i sad ja joj velim nisi sa slike, sorri. Ona kao čekaj malo, i pozove neku mladju sličnu luni i ja izdaleka osjetimm zadah približim joj se malo samo da pomirišem ona se izmakne kao no kissing before paying, ja reko no i just wanted to smell your breath. Tnx for the offer i must go. I zbrisao. Inače na toj adresi u draškovićevoj ih ima minimalno 3 i sve su loše higijene i kvalitete. Izbjegavati ih. A imaju valjda sve skupa 15 različitih oglasa. I pimp nagovara svaki puta daj dodi ova ti je bomba, i neke gluposti da se vratiš
Jbg, sad moras reci koja joj je ta mana.Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.
Triba tebe i ostale šupke nabit nogom koji imate potribu dobit na važnosti iznoseci nebitne stvari.oces li mozda dobit medalju za to ili postat ministar vanjskih poslova?To je nevažno jer tebi nece doc do glave nikad da zbog ovakvih postova se svašta može desit..ni prva ni zadnja koja će doc u HR poslom,ali zašto im dat razlog da se ne vrati?Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.
I ja bih volio procitati recenzije o istocnoeuropljankama, na ovoj temi se u zadnje vrijeme pise samo o juznoamerikankama.Jel ima kakva provjerena ukrainka u zagrebu? Vracam uslugu
Koji je tebi kurac?Eto, jebaču, dočeka si svojih 5 minuta slave.. Jel se sad osjećaš bolje?![]()
Nisam stigao ranije napisati recenziju, ali nikako ne želim ostati dužan, pogotovo radi ekipe koja je dala preporuku.Jebači, imam dva pitanja za one koji su posjetili čokoladicu Naomi
1. Radi li sama u stanu ili ih je više?
2. Jel se da lizati?
Unaprijed hvala!
Ali šta je to točno napisano?Stvarno mi nije jasno da se tu toliko brani jedna cura koju dnevno pregazi 10 frajera samo zato jer se jebe dobro.Ja bih prvi mogao napisati svašta o njoj privatno a napisao sam samo da je čudna i pije lijekove i kako je to neko veliko otkrivanje intime?Volio bih da i ti i svi dragi forumaši is Splita ste čuli kako je meni zadnji put pričala za Split i ljude iz Splita pa bih te pitao onda jer bi je tako zdušno branio.A šta se tiče doprinosa na forumu mislim da ih nema puno šta su pisali vise od mene pogotovo prije jer sada niti imam toliko vremena i ono još bitnije volje ali neko tko je bio sigurno bar s 200+ cura s EGEa u zadnjih 4,5 godina a s puno njih i privatno onda mislim da imam pravo za nekoga reci da je čudanTriba tebe i ostale šupke nabit nogom koji imate potribu dobit na važnosti iznoseci nebitne stvari.oces li mozda dobit medalju za to ili postat ministar vanjskih poslova?To je nevažno jer tebi nece doc do glave nikad da zbog ovakvih postova se svašta može desit..ni prva ni zadnja koja će doc u HR poslom,ali zašto im dat razlog da se ne vrati?
Opet ponavljam,forum se zbog likova ko šta si ti i nekolicina drugih debila pretvorio u teško teško sranje
Izgleda da su manje više sve sa EGE-a u Draškovićevoj...Tu lunu sam bio jednom dogovorio dočekala me neka starija tetovirana i sad ja joj velim nisi sa slike, sorri. Ona kao čekaj malo, i pozove neku mladju sličnu luni i ja izdaleka osjetimm zadah približim joj se malo samo da pomirišem ona se izmakne kao no kissing before paying, ja reko no i just wanted to smell your breath. Tnx for the offer i must go. I zbrisao. Inače na toj adresi u draškovićevoj ih ima minimalno 3 i sve su loše higijene i kvalitete. Izbjegavati ih. A imaju valjda sve skupa 15 različitih oglasa. I pimp nagovara svaki puta daj dodi ova ti je bomba, i neke gluposti da se vratiš
Vrlo jednostvno; ponuda i potražnja. Kod nas je slabija ponuda dobrih cura i svi se javljaju istima -> cijena gore.imam jedno pitanje za iskusne, vidim dosta cura da kod nas naplaćuju 200-300 eura po satu i onda te dotične odu u grčku/portugal ili bilo gdje drugdje i vidim da su 50-100 eura jeftinije
I ne samo to. Tamo je prostitucija legalna, a kod nas nije, a vjerujem da su Grci skrtiji kad su u pitanju zeneVrlo jednostvno; ponuda i potražnja. Kod nas je slabija ponuda dobrih cura i svi se javljaju istima -> cijena gore.
U grčkoj je velika konkurencija -> cijena dolje
Ma daj molim te seru debili bezveze i spamaju temu nepotrebno. Ne, nije zbog mene forum otisao u kurac vec zbog takvih debila poput njih sto se uvrijede jer je netko rekao nesto o njihovoj najdrazoj kurvi pa imaju potrebu srat i moralizirat jos 3 stranice poslije... Bruna je svima rekla da je bipolarna to je 1/1 cinjenica i ne, zbog mog komentara (na druge cure btw), nece se dogoditi da se nece vratiti tako da cete imat priliku umakat i glumit joj psihologa jos x puta sigurno. Ja prestajem vise o ovoj temi jer je spamanje totalno nepotrebno, a simpovima jos jednom srdacan pozdrav iz dubine jajaAli šta je to točno napisano?Stvarno mi nije jasno da se tu toliko brani jedna cura koju dnevno pregazi 10 frajera samo zato jer se jebe dobro.Ja bih prvi mogao napisati svašta o njoj privatno a napisao sam samo da je čudna i pije lijekove i kako je to neko veliko otkrivanje intime?Volio bih da i ti i svi dragi forumaši is Splita ste čuli kako je meni zadnji put pričala za Split i ljude iz Splita pa bih te pitao onda jer bi je tako zdušno branio.A šta se tiče doprinosa na forumu mislim da ih nema puno šta su pisali vise od mene pogotovo prije jer sada niti imam toliko vremena i ono još bitnije volje ali neko tko je bio sigurno bar s 200+ cura s EGEa u zadnjih 4,5 godina a s puno njih i privatno onda mislim da imam pravo za nekoga reci da je čudan
Ti baš nisi prebistar, zar ne? Nekolicina nas ne bi ni reagiralo da kreteni kao ti i brickprick ne daju sebi na važnosti pišući kojekakve gluposti. Niti ste jebači ni psiholozi. Manite se pizdarija.Koji je tebi kurac?
Kako ne shvaćaš, ne brani se samo jedna cura.. Ako ćemo o Bruni, je li stvarno zaslužila da ju se razvlači po forumu ovako, i čime? Jesu li neke druge zaslužile da im se javno objavljuju Instagram profili? Jesu li neke zaslužile da ih se lažno optužuje da prenose SPB? Ponavljam, ostavite se pizdarija.. nitko ovim neće ništa dobit..Ali šta je to točno napisano?Stvarno mi nije jasno da se tu toliko brani jedna cura koju dnevno pregazi 10 frajera samo zato jer se jebe dobro.Ja bih prvi mogao napisati svašta o njoj privatno a napisao sam samo da je čudna i pije lijekove i kako je to neko veliko otkrivanje intime?Volio bih da i ti i svi dragi forumaši is Splita ste čuli kako je meni zadnji put pričala za Split i ljude iz Splita pa bih te pitao onda jer bi je tako zdušno branio.A šta se tiče doprinosa na forumu mislim da ih nema puno šta su pisali vise od mene pogotovo prije jer sada niti imam toliko vremena i ono još bitnije volje ali neko tko je bio sigurno bar s 200+ cura s EGEa u zadnjih 4,5 godina a s puno njih i privatno onda mislim da imam pravo za nekoga reci da je čudan
E moj Merkure, ništa nisi naučio..Ma daj molim te seru debili bezveze i spamaju temu nepotrebno. Ne, nije zbog mene forum otisao u kurac vec zbog takvih debila poput njih sto se uvrijede jer je netko rekao nesto o njihovoj najdrazoj kurvi pa imaju potrebu srat i moralizirat jos 3 stranice poslije... Bruna je svima rekla da je bipolarna to je 1/1 cinjenica i ne, zbog mog komentara (na druge cure btw), nece se dogoditi da se nece vratiti tako da cete imat priliku umakat i glumit joj psihologa jos x puta sigurno. Ja prestajem vise o ovoj temi jer je spamanje totalno nepotrebno, a simpovima jos jednom srdacan pozdrav iz dubine jaja![]()
Ja sam zahvalan kolegama na iznošenju informacija, iako su mogle biti malo manje direktne pa da se ostatak sazna preko privatnih poruka. Osobno sam par puta mislio otići kod nje, ali se ipak čini kao prevelika lutrija.Ti baš nisi prebistar, zar ne? Nekolicina nas ne bi ni reagiralo da kreteni kao ti i brickprick ne daju sebi na važnosti pišući kojekakve gluposti. Niti ste jebači ni psiholozi. Manite se pizdarija.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|