BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

A gle nisam ni ja načisto s njom. Napisao sam koje su joj prednosti i koji su joj nedostaci.
Kako god ja sve više razmišljam da se bacim u međunarodne vode:rolleyes:
Kod nje jedini minus bi mi bio njezino ponasanje. Koliko sam citao za nju, nitko se nije zalio na higijenu i izgled. Jbg, kak joj sjednes valjda i kakav joj je dan. Najbolje kod takvih doci prvi i onda si miran, vec je kasnije sva razjebana. :ROFLMAO:

Ovu kurvu treba izbjegavati. Ta bi samo da joj ostaviš pare i odeš.
Dogovorim sat i pitam 2 pucnja. Kaže da ako is brz. pitam šta bi to trebalo značit. ako imam sat jebem sat ne moram ni završit drugi put.Kaže ok.

Dođem do nje. Opet pitam isto da potvrdim, kaže ona opet ovo svoje da ako sam brz. Nitko ne jebe jedan sat u komadu ona nije mašina i neke svoje gluposti. Reko joj nađi si drugi poso onda i reko da me pusti van.
I nije tak zgodna ko na slikama. Škrbava stara

Ovu kurvu treba izbjegavati. Ta bi samo da joj ostaviš pare i odeš.
Dogovorim sat i pitam 2 pucnja. Kaže da ako is brz. pitam šta bi to trebalo značit. ako imam sat jebem sat ne moram ni završit drugi put.Kaže ok.

Dođem do nje. Opet pitam isto da potvrdim, kaže ona opet ovo svoje da ako sam brz. Nitko ne jebe jedan sat u komadu ona nije mašina i neke svoje gluposti. Reko joj nađi si drugi poso onda i reko da me pusti van.
I nije tak zgodna ko na slikama. Škrbava stara
Bio kod nje prošle godine i napisao recenzju, isto loše iskustvo imao.

Neki info za ovu? Otisao bi veceras
ja sam bio pred par dana, otvorila mi neka skroz druga cura, ja velim da nije ona ta sa slike a ona samo pitala: "You stay or go?" odmjerio sam ju, imala top dupe i odlucio ostat. dok smo isli do sobe vidim neku drugu da lezi na krevetu, pokazem ovoj sliku od dandare iz i pitam za nju, a ona samo odgovori: " you like black girls?" odustao od nagodbe i krenuo na sex, pusenje sa, najbolja guzica koju sam ikad vidio, nisam se skidao s doggya 15 min, neznam s kojom sam bio tocno al znam da s dandarom nisam a lozim se na nju od kad sam joj oglas po istri i dalmaciji vidio, budem probo drugi put, jel nekom ona otvorila zapravo?

Nakon nekog vremena opet bio kod Zoe odnosno Kiare, Seline, Elene, i ne znam pod kojim imenima se sve oglašavala. Slike su njene možda malo dotjerane i godine su tu negdje ima 29-30 godina.

Digla je cijenu i sad je pola sata 90eu. Lokacija je centar grada kod željezničkog kolodvora. Oral može bez kabanice. Oral joj je jača strana, samo Ana iz miramarske ima bolji po meni.
Što se tiče usluge ne mogu se požaliti sudjeluje, ne požuruje i može bilo koja poza. Uglavnom fascinatno je kako me se sjeća premda nisam bio 6-12 mjeseci kod nje i ne samo ona nego i ostale me pamte čak i ako nisam dugo bio kod njih premda ne znam po čemu sam poseban niti sam zgodan niti sam ljubavnik, no eto bilo joj je drago što sam opet došao:cool:.

Ali uvijek postoji ali, ovaj put je bila dobre volje idući put možda i ne, nadalje izgled joj je prosječan, mada ne znam hoće li se i drugi složiti sa mnom, ima već dosta kilometraže i digla je cijenu.
Jel to ona na slikama? Meni izgleda dobro.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh