BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pises gluposti, i latinke i ukrajinke su prostitutke koje su u Hrvatsku i bilo gdje drugdje došle uzeti novac, latinke u većini slučajeva ćeš naći one koje su na slici, Ruskinje i ukrajinke nikada zar se ne osjećaš glupo kad dođeš negdje na adresu a ne dočeka te ženska koja je na slikama, znači sve je tu stvar procjene moraš sam procijeniti kuda ideš, moja najbolja iskustava su sa latinkama, nemoj ih razvrstavati po naciji, prostitutka je prostitutka, stvar je tvoje procjene, možda ne znaš odabrati
Kao što sam rekao...ne da mi se ni raspravljati ni svađati.
Ono što sam napisao je moj osobni dojam i to sam podijelio sa svima.
Ali generalno se usluga naspram cijene pokvarila s obzirom da sam u ovom sportu već par godina.

Dečki, trebam ozbiljan savjet, jel uzimate vi Viagru ili nešto slično prije odlaska na kurve? Naime, imam problem s opuštanjem i napaljivanjem kad se nalazim s njima, ukočen sam i ne diže mi se baš. Ko da idem na razgovor za posao, a ne na sex. Sad sam bio tek drugi put, a inače sam sa svojom ženom već 10 godina i nisam imao nijednu drugu do sad, pa je vjerojatno i zato. Da li je netko od vas imao takav slučaj i da li to prođe s vremenom/iskustvom? I jel uzimate kakve tabletice da si olakšate?

3 cure, kad treći put odeš navikneš se opustiš i sve je lakše 4, 5 počneš stvarno uživati a dalje ti ide ovisnost... Da prođe to s vremenom

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh