meni je bilo baš teško na početku, nisam mogao postić full erekciju pa sam si pomogao, prvo s Viagrom (gricnuo pola, mislio sam da ću umrijet pa sam to bacio, zatim super kamagru, to sam grickao ili trećinu ili pola ako je išlo 1+ sati, ta kamagra mi je baš ok, i gel sam probao, to isto ok, ali nikad više od pola, znaci onako poravnam paketić, prepolivim, pola istiskam samo od toga gela žgaravica drugi dan me jebala). Sad već jedno vrijeme ne koristim ništa, bez beda mogu dvaput u 1h.... uglavnom treba vremena
za ege ne znam, nisam nikad probao ponudit malo više love da vidim reakciju, ali frend je još prije nekih pol godine bio sa nekom iz plavog, mislim da se Diana zvala, reko je da su pričali o toj temi, i ženska rekla da bi mogli to riješiti, kao da traži neke testove, ali za extra pare mislim da bi se i to zaobišlo....i moj topli savjet ako i to uspiješ nać, obzirom na tvoju situaciju, već ranije si pripremi barem doksiciklin, ne bi bilo pametno išta prenijeti trudnoj ženi pa da ode na dijete