Je li iko bia kod ove planiram sutra?
Je li bas ona na slikama?
Je li bas ona na slikama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manu ima tu jebozovnu facu i pogledbaš sam htio postaviti pitanje zašto je Manu tako posebna dok na slikama ne izgleda tolko primamljivo...
Katty je top topova za Manu po izgledu....
1: poljupci ovlaš, nisam niti tražio više od toga.Dali se hoce ljubiti i jel moze svrsavanje u usta
Nije sve u izgledu, jest da je Katty ljepša ali Manu ima nešto što Katty nema, a to je drugačija energija. Po meni Manu ima bolju uslugu zbog te energije.baš sam htio postaviti pitanje zašto je Manu tako posebna dok na slikama ne izgleda tolko primamljivo...
Katty je top topova za Manu po izgledu....
Angela i Cookie to je tu negdi1: poljupci ovlaš, nisam niti tražio više od toga.
2: 50€ nadoplata ali.... neki dan sam nakon pobjede omiljenog kluba, opijen uspjehom plavih pulena te pod jakim utjecajem alkoholnih para, osokoljen uspjehom, rekoh sam sebi da to treba proslaviti o počastiti se nakon tekme pa da dan bude predivno zaokružen. Poslao joj ponovo poruku, sigurno neki pimp odgovara jer ona ne zna tako dobro engleski da mi tako brzo odgovori. tražio sa svrsavanjem u usta, sve može ali kada sam došao na adresu, kao nije sada dostupna i nudi mi frendicu.... odjebao ih sve i popio još jedno pivo i otišao kod Cookie.
Iako su mi draže sise, ovakvu guzu se isplati upoznat
Ne bi ni da ona meni platiJel udaro ko ovu staru?
Malo me podsjeća na Viku. Morate ću i ja otić. Nije valjda kod onog istog pimpa...Bio i ja kod Mile, jako dobro iskustvo. +46 700 529 945
Lokacija blizu Glavnog Kolodvora. Od pocetka kad sam usao kod nje, imao sam misljenje da ce biti dobro. Kad sam se vratio s brzog tusiranja, poceli se ljubiti, fenomenalno se ljubi. Malo oral na meni, malo na njoj, svrsila je fino. Kasnije misionarka i cowgirl, tu jako dobro jase i nisam dugo izdrzao.
Malo je skuplja od inace ovih kojih idem, 150€ za 30 minuta, ali isplati se. Jos poslije akcije smo popricali o svemu pomalo, po meni ima jako dobar karakter.
Jedno pragmatično pitanje, kad je pola 150 a sat 200 eura u čemu je kvaka pa se uzima pola sata???? Uvijek ali baš uvijek uzmem sat....Bio i ja kod Mile, jako dobro iskustvo. +46 700 529 945
Lokacija blizu Glavnog Kolodvora. Od pocetka kad sam usao kod nje, imao sam misljenje da ce biti dobro. Kad sam se vratio s brzog tusiranja, poceli se ljubiti, fenomenalno se ljubi. Malo oral na meni, malo na njoj, svrsila je fino. Kasnije misionarka i cowgirl, tu jako dobro jase i nisam dugo izdrzao.
Malo je skuplja od inace ovih kojih idem, 150€ za 30 minuta, ali isplati se. Jos poslije akcije smo popricali o svemu pomalo, po meni ima jako dobar karakter.
Nema pimpa ne briniMalo me podsjeća na Viku. Morate ću i ja otić. Nije valjda kod onog istog pimpa...
Traži li selfie?
Ne trazi.Malo me podsjeća na Viku. Morate ću i ja otić. Nije valjda kod onog istog pimpa...
Traži li selfie?
Pitao sam ju u pocetku da ako sve bude dobro, da bi produzio na sat vremena. Poslije prve runde, nisam inzistirao na sat vremena, i otisao. Mislim da je imala nekog drugog na redu ovak i onak.Jedno pragmatično pitanje, kad je pola 150 a sat 200 eura u čemu je kvaka pa se uzima pola sata???? Uvijek ali baš uvijek uzmem sat....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|