BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio sam danas kod Naomi i meni zasigurno mozda najbolje iskustvo do sad, a bio sam kod svih dobro znanih ukljucujuci Katty, Manu, Giu, Viku tako da se ne razbacujem.

Prostor u centru, cist uredan stan. Ona je bas prava đepna venera, onaj tko voli pravi GFE ce doci na svoje. Ljubi se strastveno i voli taj GFE dozivljaj. Pusenje spektakl. Promijenili smo 3 poze i u svakoj je bilo top.

Ja cu sigurno ponoviti prije nego ode a rekla je da je do kraja tjedna ovdje.

Preporuka 10/10!
Jel extra naplačuje oral bez ?

Bio sam danas kod Naomi i meni zasigurno mozda najbolje iskustvo do sad, a bio sam kod svih dobro znanih ukljucujuci Katty, Manu, Giu, Viku tako da se ne razbacujem.

Prostor u centru, cist uredan stan. Ona je bas prava đepna venera, onaj tko voli pravi GFE ce doci na svoje. Ljubi se strastveno i voli taj GFE dozivljaj. Pusenje spektakl. Promijenili smo 3 poze i u svakoj je bilo top.

Ja cu sigurno ponoviti prije nego ode a rekla je da je do kraja tjedna ovdje.

Preporuka 10/10!
bio sam neki dan i sve potpisujem što si rekao, meni prvi put da mi je bilo dobro pušenje s kondomom, stvarno ga zna pušiti

Imam jedno blesavo pitanje jer sam novi u ovom svemu... Kad sam bio prošli put kod jedne latine, u sobi nije bilo nikakvog sata. Kako da pratim koliko još imam vremena bez da gledam u mobitel svako malo? Što ako prođe vrijeme, a ja ne svršim? Jel imam još koju minutu ili se akcija odmah prekida i idem doma plavih jaja?

Imam jedno blesavo pitanje jer sam novi u ovom svemu... Kad sam bio prošli put kod jedne latine, u sobi nije bilo nikakvog sata. Kako da pratim koliko još imam vremena bez da gledam u mobitel svako malo? Što ako prođe vrijeme, a ja ne svršim? Jel imam još koju minutu ili se akcija odmah prekida i idem doma plavih jaja?
Ne brini se pajdo. Ona će se pobrinuti da svršiš puno prije.

kako sam u ovom sportu oko 2 godine, ovaj oglas je vječito na ege (da znam da piše da je stariji od 10.mj)

al me zanima da li je itko ikada bio kod dotične?

Alice je opet u Vž pa molim info jel netko bio kod nje...volio bih probati ali cifra bez više informacija je postala bezobrazna. Ako ima tko kakav info bio bih zahvalan...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh