BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio i ja kod Mile, jako dobro iskustvo. +46 700 529 945

Lokacija blizu Glavnog Kolodvora. Od pocetka kad sam usao kod nje, imao sam misljenje da ce biti dobro. Kad sam se vratio s brzog tusiranja, poceli se ljubiti, fenomenalno se ljubi. Malo oral na meni, malo na njoj, svrsila je fino. Kasnije misionarka i cowgirl, tu jako dobro jase i nisam dugo izdrzao.

Malo je skuplja od inace ovih kojih idem, 150€ za 30 minuta, ali isplati se. Jos poslije akcije smo popricali o svemu pomalo, po meni ima jako dobar karakter.

Lokacija blizu Glavnog Kolodvora. Od pocetka kad sam usao kod nje, imao sam misljenje da ce biti dobro. Kad sam se vratio s brzog tusiranja, poceli se ljubiti, fenomenalno se ljubi. Malo oral na meni, malo na njoj, svrsila je fino. Kasnije misionarka i cowgirl, tu jako dobro jase i nisam dugo izdrzao.

Malo je skuplja od inace ovih kojih idem, 150€ za 30 minuta, ali isplati se. Jos poslije akcije smo popricali o svemu pomalo, po meni ima jako dobar karakter.
Malo me podsjeća na Viku. Morate ću i ja otić. Nije valjda kod onog istog pimpa...
Traži li selfie?

Jedno pragmatično pitanje, kad je pola 150 a sat 200 eura u čemu je kvaka pa se uzima pola sata???? Uvijek ali baš uvijek uzmem sat....

• Like
reagiranja: cdr
Jedno pragmatično pitanje, kad je pola 150 a sat 200 eura u čemu je kvaka pa se uzima pola sata???? Uvijek ali baš uvijek uzmem sat....
Pitao sam ju u pocetku da ako sve bude dobro, da bi produzio na sat vremena. Poslije prve runde, nisam inzistirao na sat vremena, i otisao. Mislim da je imala nekog drugog na redu ovak i onak.

Pitam za cijunu, kaže 220 i ne spušta na 200. Pitam za lokaciju, i ajd...blizu mi je pa rekoh može dolazim. Kaze broj ulice i sad lutam i trazim broj kojeg nema. Pitam ponovo i šalje mi filmic sa uputama gdje je drugi kucni broj. Ja blizu tog broja rekoh moze, prošao pored njega. Dolazim ispred broja i sad 10 minuta natezanje da mi otvori vrata. Namjerno nisam htio uci dok mi ne otvori makar su ljudi ulazili i izlazili. Nakraju popizdio i okrenuo se.

ovu pratim neko vrijeme bila je u Osijeku sad je u Zagrebu, jel bio tko ili ću se morati sam uvjeriti?
jer to je ista ženska ko i ova

a u oglasu je sve različito čak i cijena i broj. nekako mi je to sumnjivo

već sam pisao pozitivnu recenziju za giu prije godinu dana, ali posjetio sam je ponovno... nema se tu šta previše novo za reći, a što već netko nije rekao, osim stručne masaže koju sam dobio u poluvremenu.

uredna, utegnuta, top tijelo i lice (barem za mene) i dalje nudi najbolji feeling kad odlazis od nje. popravila je engleski tako da smo puno bolje iskomunicirali, udovoljava maksimalno i pruža pravi gfe. nema mobitela i požurivanja.

Bio sam danas kod Naomi i meni zasigurno mozda najbolje iskustvo do sad, a bio sam kod svih dobro znanih ukljucujuci Katty, Manu, Giu, Viku tako da se ne razbacujem.

Prostor u centru, cist uredan stan. Ona je bas prava đepna venera, onaj tko voli pravi GFE ce doci na svoje. Ljubi se strastveno i voli taj GFE dozivljaj. Pusenje spektakl. Promijenili smo 3 poze i u svakoj je bilo top.

Ja cu sigurno ponoviti prije nego ode a rekla je da je do kraja tjedna ovdje.

Preporuka 10/10!

Bio sam danas kod Naomi i meni zasigurno mozda najbolje iskustvo do sad, a bio sam kod svih dobro znanih ukljucujuci Katty, Manu, Giu, Viku tako da se ne razbacujem.

Prostor u centru, cist uredan stan. Ona je bas prava đepna venera, onaj tko voli pravi GFE ce doci na svoje. Ljubi se strastveno i voli taj GFE dozivljaj. Pusenje spektakl. Promijenili smo 3 poze i u svakoj je bilo top.

Preporuka 10/10!
Jel extra naplačuje oral bez ?

Preporuka 10/10!
bio sam neki dan i sve potpisujem što si rekao, meni prvi put da mi je bilo dobro pušenje s kondomom, stvarno ga zna pušiti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh